Spokojnie, List do M w Top 10kajman pisze:No a teraz z kolei jeden z najgorszych utworów Dżemu. Słabo.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Spokojnie, List do M w Top 10kajman pisze:No a teraz z kolei jeden z najgorszych utworów Dżemu. Słabo.
chcesz powiedzieć że lepsze są naiwne pytania??kajman pisze:No a teraz z kolei jeden z najgorszych utworów Dżemu. Słabo.
ech, Wy, abstynenci...saferłel pisze:O, kurde, Dżem. Im jestem starszy, tym większą alergię mam na tego ich alkoholowego bluesa.
zgadzam się, ale jednak przez sentyment zagłosowałem na jedną Republikę i jeden Dżem (za to już na Kult nie)słoik pisze:Z polskości wstęp na top powinien mieć tylko "Bema...". Nic innego nie prezentuje międzynarodowego poziomu.
Bema chyba niestety nie będzie.krzysiek83 pisze:zgadzam się, ale jednak przez sentyment zagłosowałem na jedną Republikę i jeden Dżem (za to już na Kult nie)słoik pisze:Z polskości wstęp na top powinien mieć tylko "Bema...". Nic innego nie prezentuje międzynarodowego poziomu.
A Demarczyk, Grechuta, jakaś Republika, Nie pytaj o Polskę i Do Ani?słoik pisze:Z polskości wstęp na top powinien mieć tylko "Bema...". Nic innego nie prezentuje międzynarodowego poziomu.
Zdecydowanie wolę pierwszą wersję tej piosenki graną w Trójce w 1984 roku. To jest jeden z moich 33 głosów w tym roku.Gary pisze:czy kiedyś się doczekamy pierwotnej wersji Skóry bez gitary Hołdysa dogranej w latach 90? :/
nie słuchaj go, to Zagłębiak i Ślązaki na topie mu nie odpowiadająkrzysiek83 pisze:ech, Wy, abstynenci...saferłel pisze:O, kurde, Dżem. Im jestem starszy, tym większą alergię mam na tego ich alkoholowego bluesa.
Uwielbiam polską muzykę, pomimo jej zaściankowości.Miszon pisze: A Demarczyk, Grechuta, jakaś Republika, Nie pytaj o Polskę i Do Ani?
Gorzej chyba, jeśli międzynarodowe kawałki nie prezentują międzynarodowego poziomukrzysiek83 pisze:zgadzam się, ale jednak przez sentyment zagłosowałem na jedną Republikę i jeden Dżem (za to już na Kult nie)słoik pisze:Z polskości wstęp na top powinien mieć tylko "Bema...". Nic innego nie prezentuje międzynarodowego poziomu.