Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
No właśnie: 2 największe minusy Topu w Nowy Rok: nie da się słuchać jednocześnie Topu i Filharmoników Wiedeńskich, oraz nie można się skupić na skokach (lub na topie w czasie skoków) .
Skóra znowu w niewłaściwej wersji :-/// .
Ostatnio zmieniony śr sty 01, 2014 1:14 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
Aya RL - mój głos. Tylko że na "Opowiem Wam o mojej ulicy", a w ostatniej chwili odrzuciłem "Księżycowy krok".
Jedna z najlepszych płyt w historii polskiego rocka, na szczęście nie zepsuta "Skórą".
1. Kult - Do Ani
2. Michael Jackson - Billie Jean
3. Eric Clapton - Layla
4. Depeche Mode - Personal Jesus
5. King Crimson - Starless
6. Bob Marley - No Woman No Cry
7. Joy Division - Love Will Tear Us Apart
8. AC/DC - Thunderstruck
9. Gotye i Kimbra - Somebody That I Used To Know
1981 pisze:Co jest w tej "Skórze", że ludzie chcą na nią głosować?
chociaż dzisiaj staram się powstrzymywać od negatywnych komentarzy, to tym razem muszę się podpisać. przecież Aya ma tyle fantastycznych utworów, a akurat Skóra na topie to nieporozumienie...
Miszon pisze:No właśnie: 2 największe minusy Topu w Nowy Rok: nie da się słuchać jednocześnie Topu i Filharmoników Wiedeńskich, oraz nie można się skupić na skokach (lub na topie w czasie skoków) .
Ja z burżujskiego przywileju słuchania Filharmoników z przyjemnością zrezygnuję, ale ze Skoków nie. Wiem, że wygra ten cholerny Diethart, ale obejrzę. Zresztą wcale nie musi to kolidować z topem
1. AC/DC - Thunderstruck
2. Joy Division - Love will tear us apart
3. Kult - Do Ani
4. Bob Marley & The Wailers - No Woman, No Cry
5. King Crimson - Starless
6. Eric Clapton - Layla (Acoustic)
7. Michael Jackson - Billy Jean
8. Depeche Mode - Personal Jesus
9. Gotye & Kimbra - Somebody That I Used to Know
Top trzeciej godziny :
1. Michael Jackson - Billy Jean
2. Depeche Mode - Personal Jesus
3. Eric Clapton - Layla (Acoustic)
4. Joy Divission - Love will tear us appart
5. Bob Marley & The Wailers - No Woman, No Cry
6. AC/DC - Thunderstruck
7. Kult - Do Ani
8. Gotye & Kimbra - Somebody That I Used to Know
9. King Crimson - Starless
August pisze:
A tak z ciekawości - jak wybieracie utwory?
Ja biorę mój coroczny ranking najczęściej słuchanych utworów i patrzę na co da się głosować.
Potem przeglądam TOP wykonawców i sprawdzam czy któryś wykonawca ma coś innego do wyboru (jak już nie ma moich ulubionych piosenek, to niech chociaż będzie ulubiony wykonawca) - a na samym końcu zaglądam w archiwum, czy któraś piosenka jest/ma szanse na TOP100, bo jak coś było TOP800 to i tak nie trafi na listę... lepsze mniejsze zło.
Potem to wszystko kotłuję (staram by każdy z topwykonawców miał swój głos), doprawiam, płaczę, że mam tak mało głosów do rozdania i z ciężkim sercem głosuję.
Miszon pisze:No właśnie: 2 największe minusy Topu w Nowy Rok: nie da się słuchać jednocześnie Topu i Filharmoników Wiedeńskich, oraz nie można się skupić na skokach (lub na topie w czasie skoków) .
no i dobrze , że pod nieobecność Justyny można sobie odpuścić oglądanie TdS
Skóra znowu w niewłaściwej wersji :-/// .
hm... to cos może konkurować z corocznym topem ???
1981 pisze:Co jest w tej "Skórze", że ludzie chcą na nią głosować?
chociaż dzisiaj staram się powstrzymywać od negatywnych komentarzy, to tym razem muszę się podpisać. przecież Aya ma tyle fantastycznych utworów, a akurat Skóra na topie to nieporozumienie...
mniej więcej z tego samego powodu dlaczego wolą Brothers in Arms a nie Private Investigation