Uwaga! O czym? O tym, że Lista będzie z Narodowego? Owszem. O tym jak wszystko będzie zorganizowane i jak będzie wyglądać? Nie. Nie wiedziano. Ani w POPRZEDNI piątek, ani w ostatni.adameria pisze:Uwaga! O tym wiedziano już w POPRZEDNI piątek!!!
Bo tylko moderatorzy mają prawo pisać do administratora. Absolutnie zabronione jest, by do administratora napisał i poinformował go o czymś/poprosił o coś użytkownik o normalnej randze.adameria pisze:Być może pojadę teraz po bandzie, ale od czego są na tym Forum wszyscy (!!!) Moderatorzy i Administratorzy?
Tak trudno umieścić informację na pasku, że głosowanie jest do czwartku?
Jeśli Admini o tym przykładowo nie wiedzieli, to tak trudno do nich napisać?
Generalnie wierchuszka tego Forum zawaliła w tym tygodniu, nie tylko Redakcja Listy
- bez wyjątku, zwłaszcza Ci, którzy zaglądają tutaj codziennie.
Adam, ale o co Ci w ogóle chodzi? Wiesz już co napiszę?... Rozumiem rozżalenie tych, którzy nie zdążyli zagłosować. O tym, że można było zagłosować wcześniej piszę w sytuacji gdy ktoś żąda przedłużenia głosowania. Tutaj mamy do czynienia z sytuacją ze skróceniem czasu na głosowanie. Ja pisałem o powodach skrócenia głosowania, a nie o tym czy można było o tym poinformować wcześniej. Więc z jednej strony rozumiem głosy z forum, ale z drugiej wiem trochę jak to wygląda w Trójce, jak często czasowo ledwo wiąże się koniec z końcem. I że po prostu czasem nie ma się możliwości zrobić czegoś wcześniej.adameria pisze:Zaraz ku3a mnie ochrzani i wysunie swój stały argument,
że mogłem głosować wcześniej, ale może właśnie nie mogłem... i co?
I co?