Cale szczęściezeta pisze:, ale Zegarmistrz Turnau o jedno w górę

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Samozwańczy tajemniczy Pan X - po to aby było ciekawiejzeta pisze:bobby-x pisze:
sam mi powiedz, dlaczego jesteś takim samozwańczym tajemniczym Panem X
Nawet przestaje mi ta dominacja przeszkadzać
Papierosy i kapselki
tak, tak, jestem za! ja też myślałam o tym, że miło byłoby sie spotkać, tylko zastanawiałam się jaką okazje wykorzystać na to spotkanie. Twój pomysł podoba mi się. Ale z drugiej strony to dopiero za rok....bobby-x pisze: Może po prostu trzeba zogranizować zlot fanów Jackowego forum (na przykład na wiosnę na 25 lecie listy). Weźmiemy kupę nagrań z listy, jakiś TOP Wszechczasów, jakieś podsumowania, koncert w okazji setnej listy w kongresowej w 1984 roku (mam fragmenty) i sobie posiedzimy i pogadamy przez 3 dni i 3 noce.
Oj zostałem zjedzony przez Zetę. Mniam, mniam. Smacznego
nie mogłam od razu odpisać, akurat odbierałam paczkę od gońca, ale doskonale pamiętam ten moment i zapewniam, jeżeli juz, to nie przeze mnie, przez Wilki
Zapewniam Cie bobby, że nie chciałam Ciebie zdenerwować, sam stwierdziłes,że jstałam się jedyna stałą słuchaczką listy w tym zdominowanym męskim forum. Ale tak jak mówiłam, dzisiaj cytaty wymykaja mi się z rąk, a Tobie apostrofybobby-x pisze:Samozwańczy tajemniczy Pan X - po to aby było ciekawiejzeta pisze:bobby-x pisze:
sam mi powiedz, dlaczego jesteś takim samozwańczym tajemniczym Panem X
Nawet przestaje mi ta dominacja przeszkadzać
Papierosy i kapselki
Czemu "dominacja" "laury" "guru"??? Może podpowiedzcie mi jakiej formy szyku w zdaniu mam używać abym nie był postrzegany jako ten w tych apostrofach. .