Gary pisze:kajman ale dajesz czadu dzisiaj w znawcy
W tamtym tygodniu też dawał, ale tylko do początku pierwszej dziesiątki. Tym razem chyba jednak nie straci tyle na czołówce, a może wręcz jeszcze zyska.
Jednak Kajman trochę stracił.
Na razie zdecydowanie na czoło wyszedł DarekM.
Gary pisze:kajman ale dajesz czadu dzisiaj w znawcy
W tamtym tygodniu też dawał, ale tylko do początku pierwszej dziesiątki. Tym razem chyba jednak nie straci tyle na czołówce, a może wręcz jeszcze zyska.
I dalej będzie tracił. stawiałem na spadek Travisa.
Robinson pisze:
I dalej będzie tracił. stawiałem na spadek Travisa.
Wojtasss pisze:Może piosenka Rojka nie ma jakiegoś głebszego przesłania
ale chyba wtajemniczni wiedza czemu
BO TO PIOSENKA DO KRESKÓWKI LUDZIE
Disneya
DLA DZIECI :)
To niech ją nagrywa Jeżowska lub Kukulska, a Rojek niech nie strzępi gęby na cholewy.
5 (-1). Nowy singiel "Kajzerków" jest na pewno nie gorszy, a nie przebił się nawet do Nieszczęśliwej 7, no a "Ruby" tym razem jeszcze utrzymał się w Top 5.
GregF pisze:5 (-1). Nowy singiel "Kajzerków" jest na pewno nie gorszy, a nie przebił się nawet do Nieszczęśliwej 7, no a "Ruby" tym razem jeszcze utrzymał się w Top 5.
jak Ruby od razu mnie chwycił to nowy od razu nie zrobił na mnie żadnego wrażenia.
4 (+1). Skoro jedni spadają, drudzy muszą pójść do góry - z dwojga złego lepiej, że awansował z powrotem Daukszewicz, chociaż nieadekwatny podkład muzyczny Huntera coraz bardziej doskwiera.
3 (+3). Moje ulubione piosenki Travisa najczęściej nie docierały nawet na Listę, nie mówiąc o Top 10, a gorszy sort typu "Re-Offender" czy teraz "Closer" robi furorę na LP3 - i bądź tu człowieku mądry .