A Trial555 to nie jest przypadkiem Asia?temik3 pisze:ale Triala555 pozycji ......
Notowanie 1660 - 22.11.2013 - Piotr Baron
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1660 - 22.11.2013 - Piotr Baron
Chciałbym bardzo (chyba nie tylko ja) Imperium Uboju, lecz chyba zbyt kontrowersyjne.zbyszu pisze:14 (+3) Mięso-czyli Black S. Przy okazji zerknąłem na OLIS i na topie nowośc - Hunter. Coś wykroją na Liste?
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Ten nowy Dawid Podsiadło naprawdę ma coś w sobie! Tylko jeszcze nie rozgryzłem co to jest?
I podoba mi się zdecydowanie bardziej od "Nieznajomego" ale w głosowaniu jeszcze tego nie widać.
Pierwszy BieS zabrzmiał...
Ciekawe czy "Loner" będzie drugi czy trzeci i na którym miejscu się zatrzyma?

I podoba mi się zdecydowanie bardziej od "Nieznajomego" ale w głosowaniu jeszcze tego nie widać.

Pierwszy BieS zabrzmiał...
Ciekawe czy "Loner" będzie drugi czy trzeci i na którym miejscu się zatrzyma?

Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Nie tylko. Na pewno jest mniej przebojowy niż Nieznajomy. No ale fenomenu Geometrii nie rozumiałym. Zupełnie nie wiem, co to robiło na szczycie.temik3 pisze:Przesyt wykonawcy. Podobnie jak Jarek.MartAnna pisze:Chyba to pierwszy Podsiadło który szczytu nie osiągnie...
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
13 (N) Mięso x2 - kto trafił nowość?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Wreszcie jakiś konkretny Black Sabbath 

Co prawda nie znam, ale czy gdyby tak np. zrobili wersję singlową pt. "Imperium Udoju" to byłoby mniej kontrowersyjne?kamil_snk pisze:... Imperium Uboju, lecz chyba zbyt kontrowersyjne.
Ach! miałem obstawić u jotema miejsce 13, zmieniłem na 12 

- Lemmy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: jakiegoś czasu
Maeczeta mi się bardzo spodobała. Choć, poza Ubojem, to był jedyny utwór z plyty, jaki dane mi bylo przesłuchać.kamil_snk pisze:Chciałbym bardzo (chyba nie tylko ja) Imperium Uboju, lecz chyba zbyt kontrowersyjne.zbyszu pisze:14 (+3) Mięso-czyli Black S. Przy okazji zerknąłem na OLIS i na topie nowośc - Hunter. Coś wykroją na Liste?
Jakbym wysłał maila to prawie bym trafił...Corleone pisze:Najwyżej notowana nowość to pewnie Black Sabbath. Pewnie gdzieś koło 14 miejsca.

Trzebaby cały tekst, który jest dość jednoznaczny, zmienić. Sabbaci o 3 miejsca wyżej niż się spodziewałem. Co jednak mnie cieszysłoik pisze:Co prawda nie znam, ale czy gdyby tak np. zrobili wersję singlową pt. "Imperium Udoju" to byłoby mniej kontrowersyjne?

W Znawcy obstawiłam na 16. a w mailu konkursowym na 10.
- zbyszu
- Kontakt:
12 (+1) Krok po kroczku...Bartosiewicz
Edyta też coś powoli pnie się:( a szkoda...
Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
No ale i tak w porównaniu z jedną z najgorszych Edyt ever znakomicie.
Mnie raczej nie. Słabo brzmi.kamil_snk pisze:Trzebaby cały tekst, który jest dość jednoznaczny, zmienić. Sabbaci o 3 miejsca wyżej niż się spodziewałem. Co jednak mnie cieszy
No ale i tak w porównaniu z jedną z najgorszych Edyt ever znakomicie.
Aż się zalogowałem na nowo, choć lekko podrzemywałem.
Loner rewelacyjny riff, chyba najlepszy na płycie, pięknie zabrzmiało.
A Edyta to jest tak oczywisty przebój, że aż dziwi, że jeszcze nie w dysze. Choć kawałek niczego nie urywa, to za to coraz mocniej mnie buja - i chyba tak być powinno.

A Edyta to jest tak oczywisty przebój, że aż dziwi, że jeszcze nie w dysze. Choć kawałek niczego nie urywa, to za to coraz mocniej mnie buja - i chyba tak być powinno.
Ha! NIKT NIE ODGADŁ na której pozycji będzie LONER, bo to akurat wszyscy wiedzieli - ciekawe skąd 
Postanowiłem jednak kogoś obdarować, kogoś kto był najbliżej tego typu. Dwie osoby wstrzeliły się w 12 miejsce, zatem maszyna losująca wylosowała, że płytę otrzyma...
ROMEC!!!
GRATULUJĘ 
Płytę wyślę w poniedziałek pocztą.

Postanowiłem jednak kogoś obdarować, kogoś kto był najbliżej tego typu. Dwie osoby wstrzeliły się w 12 miejsce, zatem maszyna losująca wylosowała, że płytę otrzyma...
ROMEC!!!

Płytę wyślę w poniedziałek pocztą.
z wszystkich Imperiów na nowej płycie Huntera świetne i nie mniej kontrowersyjne jest Imperium Szczujszczura, Imperium Waraciwara oraz Truj aniele truj czyli Imperium Trujki .słoik pisze:Co prawda nie znam, ale czy gdyby tak np. zrobili wersję singlową pt. "Imperium Udoju" to byłoby mniej kontrowersyjne?
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Można prosić o miejsca 30-50? Bo od bururum bururum bururum na 29 słuchałem.
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Nie będzie trzech BieSów?
A nowej Edycie jednak nie pozwoliłem się dać wkręcić do umysłu! I bardzo dobrze, bo nie każdy przebój nawet wielkiej artystki musi być dla mnie doskonały.

A nowej Edycie jednak nie pozwoliłem się dać wkręcić do umysłu! I bardzo dobrze, bo nie każdy przebój nawet wielkiej artystki musi być dla mnie doskonały.

Zasypiasz nad krzyżówką?Emilia pisze:Witam Was znad krzyżówki z przymrużonym okiem.![]()

A serio to uwielbiałem rozwiązywać te "Z przymrużeniem oka" podczas wizyt u mojej babci-szaradzistki. Babcia miała za sobą tylko szkołę podstawową i jeden tom encyklopedii kieszonkowej, a wszystkie krzyżówki śmigała jak się patrzy.

Może z tego samego powodu, z którego mi kojarzy się z "Władcą Pierścieni"...Emilia pisze:Dlaczego Plastic kojarzy się mi z Pocahontas?
Też Ci się kojarzy z filmem?Emilia pisze:Ja znam innego Lebowskiego.

No to z zeskoku.albarn pisze:Ale już po kwalifikacjach.Lemmy pisze:Witam wszystkich. I w zasadzie tyle do napisania, bo będę komentował raczej z doskoku.

A mnie akurat wtedy zaczęło intrygować, jak dokładnie działa ten system?Lemmy pisze:Skoro już jesteśmy przy temacie skoków, to mnie przestały bawić po wprowadzeniu tego żenującego nowego systemu punktacji.
Czy mają dobrą statystykę zależności wyników od wiatru?
A może przeprowadzili symulacje komputerowe?
A może i jedno, i drugie?
A co z niepewnością pomiaru prędkości wiatru?
Itp.
Bo ja już tak mam.

jotem3 pisze:maszyna losująca wylosowała, że płytę otrzyma...
ROMEC!!!GRATULUJĘ

Proszę przekazać podziękowania maszynie losującej jak i sobie!

- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
To pogratulować, mnie idzie dosyć ciężkawo.LLucky pisze:A serio to uwielbiałem rozwiązywać te "Z przymrużeniem oka" podczas wizyt u mojej babci-szaradzistki. Babcia miała za sobą tylko szkołę podstawową i jeden tom encyklopedii kieszonkowej, a wszystkie krzyżówki śmigała jak się patrzy.
A jakże.LLucky pisze:Też Ci się kojarzy z filmem?Emilia pisze:Ja znam innego Lebowskiego.

Ostatnio zmieniony pt lis 22, 2013 10:07 pm przez Emilia, łącznie zmieniany 1 raz.
- zbyszu
- Kontakt:
To ja śmigam. Bliżej Radia.
Do nasłuchania
Do nasłuchania