kajman pisze:Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie Ten Bowie z każdym odsłuchem brzmi gorzej. Teraz już fatalnie.
Trzeba nastroić radio
Ojta. Sigur brzmiał bardzo dobrze, kilka innych utworów także (a przynajmniej dobrze). Teraz Coldlay też - po Bowiem to rozkosz dla uszu.
Martyna też bardzo dobrze.
Czy ktoś mi jest w stanie napisać co robi asfalt w piosence Martyny bo nie mogę zrozumieć. A to co słyszę brzmi idiotycznie, przecież nie może nic narajać.
zbyszu pisze:28 (+1) Sigur Ros - a tak na marginesie, szkoda tej Islandii - 0:2
A ja tam nie żałuję!
Bo to dopiero byłby wstyd dla Polski, by kraj praktycznie skuty lodem i mający 300 tysięcy mieszkańców bił nas na głowę w piłce nożnej. Teraz czekam, że właśnie w grupie na Euro 2016 trafimy na nich lub na taką Szwecję.
szwecja bedzie w 1 koszyku, Islandia chyba w 4 - wiec mamy szanse trafić na jednych i drugich
kajman pisze:Czy ktoś mi jest w stanie napisać co robi asfalt w piosence Martyny bo nie mogę zrozumieć. A to co słyszę brzmi idiotycznie, przecież nie może nic narajać.
zbyszu pisze:28 (+1) Sigur Ros - a tak na marginesie, szkoda tej Islandii - 0:2
A ja tam nie żałuję!
Bo to dopiero byłby wstyd dla Polski, by kraj praktycznie skuty lodem i mający 300 tysięcy mieszkańców bił nas na głowę w piłce nożnej. Teraz czekam, że właśnie w grupie na Euro 2016 trafimy na nich lub na taką Szwecję.
szwecja bedzie w 1 koszyku, Islandia chyba w 4 - wiec mamy szanse trafić na jednych i drugich
To My musimy być chyba w 5, ale z informacji wynikało, że jednak w czwartym.
kajman pisze:Czy ktoś mi jest w stanie napisać co robi asfalt w piosence Martyny bo nie mogę zrozumieć. A to co słyszę brzmi idiotycznie, przecież nie może nic narajać.
Też tego nie kumam.
To nie tylko ja nie potrafię wysłyszeć co ona tam śpiewa?
Edit: sprawdziłem!
"Asfalt na raj
A beton już pokrył świat"
Ostatnio zmieniony pt lis 22, 2013 9:42 pm przez Corleone, łącznie zmieniany 1 raz.
Przewidywałem mniejszy spadek, przez co pewnie troszkę stracę w Znawcy, lecz nie mogę powiedzieć, by 7 pozycji w dół mnie smuciło. Dziwnie krótki fragment.
Witam
Nareszcie udało mi się zaistnieć- mam nadzieję na forum bo od dawna na fejsowym szaleję, ale tu dotarłam teraz dopiero mam nadzieję że wpadki wybaczycie...Witam zatem wszystkich serdecznie, pozdrawiam Pana Piotra, słuchaczy i forowiczów
MartAnna pisze:Chyba to pierwszy Podsiadło który szczytu nie osiągnie...
Był pierwszy Nohavica, będzie pierwszy Podsiadło. Czyli znowu nie będzie wykonawcy z kompletem zwycięstw większym niż jedno. Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Black Sabbath w górę, słabszy wysoko zadebiutuje, a tego najlepszego już nie ma.