marsvolta pisze:Dzis z okazji mojego 201 postu przedstawiam swoje zestawienie z moich glosowan na nasza forumowa liste
12. 58 10 3x1 The Raconteurs - BROKEN BOY SOLDIER
Na to też zawzięcie głosowałem i nic z tego nie wyszło.
no tak ludzie nawet Steady As She Goes nie pozwoli wejsc do trzydziestki ciekawe jak bedzie z nowym White Stripes ale chyba podobnie
21 (N). Muzycznie El Dópa wygrywa z "Elitą" Buldoga przez nokaut, a i tekstowo Kazik udowadnia, że jeszcze tak całkiem się nie wypalił, chociaż niby i tutaj temat jest znany i po wielokroć opisany .
marsvolta pisze:Dzis z okazji mojego 201 postu przedstawiam swoje zestawienie z moich glosowan na nasza forumowa liste
no tak ludzie nawet Steady As She Goes nie pozwoli wejsc do trzydziestki ciekawe jak bedzie z nowym White Stripes ale chyba podobnie
Liczę, że to chwyci. W tym tygodniu miało mniej czasu niż inne piosenki.
a to wszystko przez brak promocji... ja teraz zacząłbym głosować na 'bby' ;]
Na pewno lepszy od Bombonierki , ale są gusta i guściki.
Bombonierka jest najlepsza i textowo i muzycznie.
No wiem...tzn tak jak piszę gusta i guściki...jak dla mnie Bombonierka to taki kabaret z lat 30 dla 10-16 latków (tekstowo i muzycznie). I te wkurzające dźwięki jakieś gwizdy-świsty.
kajman pisze:A to mój ulubiony Red Hot, od kilku lat nie słyszałem nic równie dobrego.
Ciekawe, że większości się akurat właśnie ten RHCP nie podoba, a szkoda, bo ja też lubię ten kawałek - faktycznie być może najlepszy singiel z tej płyty (no na pewno w top 2)....a czy w ostatnich latach..
No ja nigdy nie zapomnę By The Way i tego klipu - mogłem go oglądac i oglądać
saferłel pisze:No wiem...tzn tak jak piszę gusta i guściki...jak dla mnie Bombonierka to taki kabaret z lat 30 dla 10-16 latków (tekstowo i muzycznie). I te wkurzające dźwięki jakieś gwizdy-świsty.
Te dźwięki to po prostu znakomicie dobrana aranżacja. To jeden z największych smaczków utworu.