Może tak:Neo01 pisze: A właśnie, co będzie za 3 tygodnie na Narodowym??
Donald
- czy wyjdziesz z rządu
Joanna
- tak, tak, tak, tak (czy ile tam tego dziś było).
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Może tak:Neo01 pisze: A właśnie, co będzie za 3 tygodnie na Narodowym??
Tego się po Tobie nie spodziewałem. Ciosss... A napisałeś to wprost Panom Redaktorom czy tylko tutaj takie opinie strzelasz?bobby-x pisze:Ja za Kultem nie przepadam (...)Od dawna przypomina mi to tylko małe poukładanie utworów z tego co się podoba Redaktorom. Nie wiem czym się podniecacie, Kultem na 1
Jaka kampania? Chcę być ministrem transportusłoik pisze:To jollyroger też się szykuje do jakiejś kampanii?
A to liczysz jako Nosowska z Heyem i w duetach, Ciechowski z Republiką i inaczej i Kazik z Kultem w duetach i z Yugotonem. Bo ja skłaniałbym się liczyć osobno, Kult to Kult, a Kazik to Kazik.kajman pisze:Nie liczyłem ostatnio, ale chyba jednak wygrywa Ciechowski.
Sprawdziłem pobieżnie i wydaje mi się, że
Nosowska 22
Ciechowski 19
Kazik 18.
Wiem, a ja ogólnie jako do nazwy wykonawcy. Bo to co napisałeś to najprawdziwsza prawda, ale jeśli by liczyć tylko wykonawców to jednak Hey, Republika Lady Pank i chyba Edyta, tak z głowy bez sprawdzania piszę. Ta czwórka ma chyba 16 i więcej.kajman pisze:Ja się tylko odniosłem do postu powyżej.
No właśnie, czy są jakieś wytyczne jak poszczególnych artystów zliczamy? Liczy się nazwiskokajman pisze:Nie liczyłem ostatnio, ale chyba jednak wygrywa Ciechowski.
Sprawdziłem pobieżnie i wydaje mi się, że
Nosowska 22
Ciechowski 19
Kazik 18.