ależ ten czas poleciał...
już tylko już tylko jakieś 127 godzin zostało do zlotu

dużo propozycji przybyło po Twoim poście, Jacku?djjack pisze:Do godziny 15:15 coraz mniej czasu, a tu tylko 3 propozycji zgłoszone, w tym moja czyli nie Erasure![]()
Kto jeszcze jest chętny? Kto zgłaszał artystę, ale nie dostał potwierdzenia? A kto zgłaszał, a nie podesłał pliku dźwiękowego?
Ja byłem, ale słyszałem jednym uchem, bo szykowałem się do wyjazdu na koncert Cuby de Zoo. Chętnie bym to przeczytałMiszon pisze:W razie jakby: moja zapowiedz byla przeznaczona dla Zlotowiczòw i proszé jej tu nie publikowac.
Kto nie byl, niech zaluje (jak ja).
Wojtek jest profesjonalistą - zabrał ze sobą dyktafonMiszon pisze:W relacji można. Jeśli zapamiętałeś całość, nie ma sprawy.
A mnie cieszyło, że tylko jeden (szkoda że jeden ze słabszych a nie Angel, ktorego ratuje Wonder.Miszon pisze:Oczekiwałem sporej liczby Eurythmics, a tu tylko 1 (ale za to ten najlepszy).
Cieszę się, że to Twój najlepszy, choć to zawsze tylko gust, wybrałem ten kawałek jako "nie najbardziej oczywisty" "nie zajechany" w stacjach "15 na godzinę", były ogromne hity na liście, ten mnie zauroczył jako pierwszy numer jeden kapeli. Poza tym żałuj, żałuj, ja niewiele przeczytałem, "wszystko powiedział Niedźwiedź". Exodus faktycznie totalne zaskoczenie, może słyszałem te nagrania 1-2 razy w życiu lub wcale.Miszon pisze:rZECZYWIŚCIE lista wyszła dosć zaskakująca. Oczekiwałem sporej liczby Eurythmics, a tu tylko 1 (ale za to ten najlepszy). A za to królem polowania Exodus, dlatego tym bardziej żałuję że nie byłem, bo te ich numery słyszałem może po 2-3 razy w życiu.
.
Nie rozumiem Ciebie czasami Kajmanie, a sam nie mogłeś wybrać Anglea z Wonderem?kajman pisze:A mnie cieszyło, że tylko jeden (szkoda że jeden ze słabszych a nie Angel, ktorego ratuje Wonder.Miszon pisze:Oczekiwałem sporej liczby Eurythmics, a tu tylko 1 (ale za to ten najlepszy).
Moim zdaniem nie miał żadnego urządzenia rejestrującego oprócz mózgu, poza tym jest młody a nie łysy bądź szpakowaty.jollyroger72 pisze:Wojtek jest profesjonalistą - zabrał ze sobą dyktafonMiszon pisze:W relacji można. Jeśli zapamiętałeś całość, nie ma sprawy.
U mnie by się do pierwszej dwudziestki ulubionych listowych utworów na E nie łapał.bobby-x pisze:Nie rozumiem Ciebie czasami Kajmanie, a sam nie mogłeś wybrać Anglea z Wonderem?