z 1270 brakujących fragmentów zrobiliśmy 1197.
do zrobienia zostało 73.
zanim ruszyliśmy z wycinankami na stronie było 408 fragmentów.
w chwili obecnej jest 517.
czyli pojawiło się 109 "naszych"

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

]
 ]
To jaki jest tytuł i zespół?Gary pisze:Największe odkrycie to "Szi Szi Szi szalon" jak zwykle nazywałem ten utwór. Pierwszy raz zetknąłem się z nazwą zespołu jak i z jego tytułem.

Nieźle się wkopałemMiszon pisze:W takim razie, żeby nie mieć 13, zamieniam na:Yacy pisze:to już było robione.Miszon pisze:Jean Michel Jarre - SOUVENIR OF CHINA
Jean Michel Jarre - ETHNICOLOR
 . Kawałek ma ponad 11 minut i co prawda znam go dobrze, bo miałem kasetę z koncertem, ale nie mam pojęcia kompletnie, który fragment jest najbardziej charakterystyczny. Chyba żaden
 . Kawałek ma ponad 11 minut i co prawda znam go dobrze, bo miałem kasetę z koncertem, ale nie mam pojęcia kompletnie, który fragment jest najbardziej charakterystyczny. Chyba żaden  . Względnie ta spokojna pierwsza część, ale w 30s to tak naprawdę niewiele by się zmieściło z niej konkretniejszych dźwięków.
 . Względnie ta spokojna pierwsza część, ale w 30s to tak naprawdę niewiele by się zmieściło z niej konkretniejszych dźwięków.
 .
. . wszystko raczej cicho nagrane (porównując z plikami które mam na playliście), niektóre nawet bardzo cicho, a nagle wchodzi GA i jest mocne walnięcie
. wszystko raczej cicho nagrane (porównując z plikami które mam na playliście), niektóre nawet bardzo cicho, a nagle wchodzi GA i jest mocne walnięcie  .
.mi przyjemność słuchania zabija to, że muszę albo wytężyć słuch żeby w ogóle usłyszeć utwór, albo wciąż regulować głośność.konwicki1980 pisze:Co do normalizacji, to w Adobe Audition jest kilka opcji podgłaśniania automatycznego, jednak pozostanę przy swoim zdaniu, że to zabija dynamikę i przyjemność słuchania.
owszem. Adobe umożliwia zrobienie tego w sekundę. polecam i pozdrawiam.konwicki1980 pisze:Jeśli już działać, to raczej ręcznie, patrząc na wykres, czy nic nie odbiło się od "sufitu".

Ale to do potwierdzenia przez inne ucho
 Ale to do potwierdzenia przez inne ucho  
 Przy wysyłaniu ostatniej paczki dołączę prawidłową wersję. Dzięki za czujność.
 Przy wysyłaniu ostatniej paczki dołączę prawidłową wersję. Dzięki za czujność. Tak więc naprawdę wykonaliście świetną robotę i bardzo Wam dziękuję!
 Tak więc naprawdę wykonaliście świetną robotę i bardzo Wam dziękuję!  
  ):
 ):