gżegoż pisze:Bo jeszcze pomyślę, że Donnie jest większym znawcą od Ciebie
Może być tak, że on nie zna tego co ja znam, ale za to zna to, czego ja nie znam
Na pewno tak jest, więc jak nawzajem popoznajecie to, co zna jedno z Was, a drugie nie, to oboje będziecie prawdziwymi znawcami!
Ale sądzę, że jeśli chodzi o liczbę znanych bluesowych utworów i wykonawców, to jednak nie ma na forum większej fachmanki od Ciebie!
gżegoż pisze:
Ale sądzę, że jeśli chodzi o liczbę znanych bluesowych utworów i wykonawców, to jednak nie ma na forum większej fachmanki od Ciebie!
Dzięki Dlatego mozolę się z tą listą do TWC i powiem Ci, że jest już prawie gotowa. I oczywiście Donnie i wszyscy, komu czegokolwiek będzie na niej brakować mogą zgłaszać swoje propozycje.
gżegoż pisze:
Dzięki Dlatego mozolę się z tą listą do TWC i powiem Ci, że jest już prawie gotowa. I oczywiście Donnie i wszyscy, komu czegokolwiek będzie na niej brakować mogą zgłaszać swoje propozycje.
Proszę jeszcze lady, byś przez najbliższe 1,5 miesiąca poanalizowała trochę tegoroczny obszerny zestaw do głosowania oraz "Ułatwiacz głosowania", bo oprócz tych pięciu klasycznych bluesów jest w nim także trochę przedstawicieli gatunków im pokrewnych (a także reprezentanci innych cenionych przez Ciebie gatunków, jak choćby jazz) Może jak trochę nad tym posiedzisz, to uda Ci się wybrać 33 utwory do zagłosowania?
JaceK pisze:W Archiwum alp3.pl. Dokładnie -- będzie jutro.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale nie chodziło o "Muzykę ciszy"? a tracklista z "Muzyki ciszy" raczej w alp3 się nie ujawnia.
To tylko na lpmn.pl no i na stronie Trójki.
Yacy pisze:(...) Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale nie chodziło o "Muzykę ciszy"? a tracklista z "Muzyki ciszy" raczej w alp3 się nie ujawnia. To tylko na lpmn.pl no i na stronie Trójki.