Złego słowa użyłem, lepiej było napisać "Z tego zestawu wolałbym"...kajman pisze:Na szczęście to herMMan podejmuje decyzję,ralfik pisze:Z tego zestawu proponuję LOU DOILLON

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Złego słowa użyłem, lepiej było napisać "Z tego zestawu wolałbym"...kajman pisze:Na szczęście to herMMan podejmuje decyzję,ralfik pisze:Z tego zestawu proponuję LOU DOILLON
A Grycek czasem nie jest pierwszym na liście, chyba skończyła mu się banicja? Wypada jego zapytać, może coś zaproponuje.kajman pisze:Prosimy kogoś z trójki (najlepiej wszystkich, żeby za tydzień nie było takiego problemu) Kasiulka, darek49, Corleone o zgłoszenie utworów do promocji, bo nie będzie utworu do promowania w kolejnym tygodniu.
Jeżeli skończyła mi się banicja, to promowałbymtemik3 pisze:A Grycek czasem nie jest pierwszym na liście, chyba skończyła mu się banicja? Wypada jego zapytać, może coś zaproponuje.kajman pisze:Prosimy kogoś z trójki (najlepiej wszystkich, żeby za tydzień nie było takiego problemu) Kasiulka, darek49, Corleone o zgłoszenie utworów do promocji, bo nie będzie utworu do promowania w kolejnym tygodniu.
Kod: Zaznacz cały
Millenium - BORN IN 67
Mógłbym się podjąć tylko musiałbyś mi podesłać dane (najlepiej w normalnym excelu (xls)). Bo rozumiem że miałbyś się ochotę tego pozbyć.piotr1990 pisze:Mam pytanie:
Chciałby ktoś przejąć ode mnie prowadzenie statystyk dotyczących promowania?
Chętnie promowałbym nowego Kulta (cokolwiek by to było), obiecanego przez Marka, ale oczywiście z oczywistych względów tego nie zrobię. Ale gdyby była inna, ciekawa propozycja to do godziny 17.00 coś przedstawię (mając nadzieję, że zestaw będzie dodany ok. 16.00). Jeśli nie to przedłużę sobie wakacje do 10 tygodni.kajman pisze:Czyli w przyszłym tygodniu będziemy promowali propozycję Kasiulki chyba że temk3 (któremu kończy się zawieszenie) coś zgłosi.
temik3 pisze:oczywiście z oczywistych względów tego nie zrobię
Miałem myśl jaką zasugerował kajman, ale może się okazać, że Twoje przypuszczenie może okazać się słuszne i choćby ktoś chciał to Kultu nie zapromuje.neon.ka pisze:Moim zdaniem ten cytat mówi o tym, że oczywistym względem jest brak piosenki w zestawie.
Z tym to będzie problem bo ja to robiłem "ręcznie". Najpierw przeglądałem wątek z głosowaniem, zapisywałem kto głosował na utwory promowane i potem w Wordzie modyfikowałem ostatnią tabelę.kajman pisze:Mógłbym się podjąć tylko musiałbyś mi podesłać dane (najlepiej w normalnym excelu (xls)). Bo rozumiem że miałbyś się ochotę tego pozbyć.piotr1990 pisze:Mam pytanie:
Chciałby ktoś przejąć ode mnie prowadzenie statystyk dotyczących promowania?
Za tydzień notowanie tylko w internecie. W zamian Muzyka ciszy.Kasiulka pisze:Ja jeszcze raz podam typ: Biffy Clyro - VICTORY OVER THE SUN a gdyby Biffy Clyro udało by się wejść to : Jamie Cullum - YOU' RE NOT THE ONLY ONE. Chociaż nie wiem czy za tydzień będzie notowanie bez emisji,ale proszę ku3a o wypowiedź w tej sprawie