2. Frankie And The Heartstrings - THAT GIRL, THAT SCENE
3. Waglewski i Fisz Emade - OJCIEC
4. Michael Buble feat. Bryan Adams - AFTER ALL
5. The Strypes - WHAT A SHAME
(4) Bryan

Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
O nie wiem, jutro spojrzę w statyjollyroger72 pisze:W jubileuszowym notowaniu - mój powrót (zapewne na chwilę) tutaj... Po ilu to tygodniach?
Tylko ode mnie.ADDY pisze:13. Pullover - TAP TAP 2=2
Tu jednak wygrywa duet Jackowskiego i Jopek, a nieco dziwi niska pozycja BC oraz Millenium! Za to moi faworyci Harlem wyraźnie lepiej się spisali, także wyżej są panowie Waglewscy.marsvolta pisze:401. notowanie naszej listy przebojów
Głosowanie na 1654. notowanie Listy
(...)
22. NN. 01. Marek Jackowski i Anna Maria Jopek - DESZCZ 10+5+10+9+10+9+5+3+9+4+7+6=87
(...)
40. NN. Strachy na Lachy - BANKRUT... BANKRUTOWI 8+8+8+3+1+3+2+10+2=45
(...)
(...)
76. NN. Waglewski i Fisz Emade - OJCIEC 3+5+4+3+1+1=17
(...)
78. NN. Biffy Clyro - VICTORY OVER THE SUN 3+2+1+6+4=16
79. NN. Harlem - ODDYCHAJ 8+2+6=16
(...)
91. NN. Monika Borzym - OFF TO SEA 8+3+1=12
92. NN. Millenium - BORN IN 67 2+3+7=12
93. NN. Gov't Mule feat. Elvis Costello - FUNNY LITTLE TRAGEDY 1+2+8=11
(...)
99. NN. Michael Buble feat. Bryan Adams - AFTER ALL 3+4+2=9
100. NN. The Strypes - WHAT A SHAME 2+7=9
(...)
w aplikacji WiMP. ale tylko dla płacących. reszta albumu od wtorku.Yacques pisze:Czy można gdzieś posłuchać "Deszcz" Marka Jackowskiego?
No to tym ładnie podsumowałeś twórczość Gałczyńskiego.kajman pisze: Rozczarował przede wszystkim Harlem i Jackowski (temat prawdę mówiąc nie najwyższych lotów, ale i tak udało się go skopać; ratuje go nieco damski wokal).
Jeżeli "temat" zaliczymy w tym przypadku do kompozytora to gratuluję i przepraszam, że zająłem czas. A vocal Jopek może i ratuje utwór ale i doprowadza do tego, że zamiast być słaby jest fantastyczny.kajman pisze:Nie wiedziałem, że Gałczyński był kompozytorem.
Kurcze blade, niewiele z tego rozumiem.temik3 pisze:Jeżeli "temat" zaliczymy w tym przypadku do kompozytora to gratuluję i przepraszam, że zająłem czas. A vocal Jopek może i ratuje utwór ale i doprowadza do tego, że zamiast być słaby jest fantastyczny.
Dlaczego posumowanie od notowania nr 1621???Sundrajta pisze:********** Numery Jeden Listy Przebojów Programu Trzeciego w 2013 roku *************
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ (od notowania 1621 do 1655) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^