Notowanie 1653 - 4.10.2013 r. - Piotr Baron
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Re: Notowanie 1653 - 4.10.2013 r. - Piotr Baron
Dobranoc. Za tydzień moja lista wyjazdowa, do słuchaczki cieszącej się Dawidem na pierwszym, więc nie wiem, czy powinna być zmiana lidera.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Podsumowanie: Żądło na pierwsze za tydzień, w łikend oglądniemy Małą Ariel i moje ulubione miny i komentarze Sebastiana. Muszę kiedyś w drodze w Beskidy odwiedzić Ciebie Bodeczku ...
To ja chyba jednak nie mam kryzysu wieku średniego, bo do tej pory nie dorobiłem się nie tylko nowego samochodu, ale w ogóle jakiegokolwiek samochodu. (O wybrance nie wspominając...)LLucky pisze:No jak to, inna i młodsza wybranka. Nie wiem, o co Tobie chodzi.Emilia pisze:Jak to "nowy"?!
Popatrzeć - tak, ale od razu mieć?! A po co mi ten kłopot? Ja jestem minimalistą - jeżdżę rowerem.

Dobranoc, niech się Wam przyśnią nowe samochody!

Piękne wspomnienie o Bodeczku było dzisiaj podczas Listy.
w pełni się zgadzam.adameria pisze:Duży, duży plus dla Pana Piotra za to, co zrobił przed chwilą.
Takie chwile powodują, że wszelkie Jego niedociągnięcia są kompletnie nieistotne.
Brawo dla Redaktora Prowadzącego za to wspomnienie.
Bobby, gdybyś się wybierał, dobrze jest odszukać najpierw to miejsce na mapie, bo dosyć ciężko tam dojechać (jeśli nie zna się okolic). Ale warto. Żałuję, że nie mogliśmy być tam chwilę dłużej.bobby-x pisze:Muszę kiedyś w drodze w Beskidy odwiedzić Ciebie Bodeczku ...
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
a nie mogliśmy, bo ... brama jest zamykana i monitoruje to jakaś agencja ochrony.
z takimi zasadami na cmentarzu spotkałem się po raz pierwszy! a nie była to aż taka późna godzina ...
z takimi zasadami na cmentarzu spotkałem się po raz pierwszy! a nie była to aż taka późna godzina ...
Piękny gest ze strony pana Piotra, że wspomniał Bodeczka. Mnie w tamtym momencie słuchając Candle... zatkało w gardle.
I może jeszcze podziękowania dla tego Forowicza, który o rocznicy śmierci Bodeczka przypomniał Panu Redaktorowi...
I może jeszcze podziękowania dla tego Forowicza, który o rocznicy śmierci Bodeczka przypomniał Panu Redaktorowi...