też mnie Franz nie porywa, cieszy Creelady pisze:jak dla mnie to na podobnym poziomie koszmarkowatości. Fajnie, że jest Cree. PJ pewnie w 30. Ciekawe na którym zatrzymał się Buddy.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
też mnie Franz nie porywa, cieszy Creelady pisze:jak dla mnie to na podobnym poziomie koszmarkowatości. Fajnie, że jest Cree. PJ pewnie w 30. Ciekawe na którym zatrzymał się Buddy.
Eee, już się drugi albo trzeci raz czepiasz, jak piszę, że FF wpadł mi w ucho. Powtarzalny jesteś, ziąąąBrian pisze:Boże, wszystko aby w porządku?Lemmy pisze:Coraz fajniejszy dla mnie ten Franc.
1 Stykajman pisze:43 Lip
44 Tid
45 Noh
46 Sou
47 Kam
48 Bir
49 Mus
50 Rus
O, to ciekawe - możesz rozwinąć? W sensie nieśmiertelnej duszy czy tego, że Twoje atomy są nieśmiertelne?kajman pisze:Mnie to nie rusza. Jestem nieśmiertelny.
Tak, też mi się to podobało.LLucky pisze:1 Stykajman pisze:43 Lip
49 Mus
50 Rus
...
Czy świętami to nie wiem, ale zimą na pewno.LLucky pisze:Dzień dobry wieczór! Czy u Was też jakoś dziwnie pachnie świętami?
Świętami może jeszcze nie, ale zimą powiewa - teraz na termometrze u mnie -3 stopnie.LLucky pisze:Czy u Was też jakoś dziwnie pachnie świętami?
A to nie o słoiku było:albarn pisze:Słoika nie ma, słoik nie wraca.Sundrajta pisze:Widział dziś ktoś słoika z raz?
?bobby-x pisze:Baron powiedział: Jarek powraca na listę jako nowość.
zdrowia życzę w takim razie.Yacy pisze:a tak naprawdę z antybiotykiem
skorzystałem z trójskrótowca Kajmana i wyszło mi tak, czy dobrze?kajman pisze:43 Lip
44 Tid
45 Noh
46 Sou
47 Kam
48 Bir
49 Mus
50 Rus
Yacy pisze:Witam z Johnny Walkerem!
a tak naprawdę z antybiotykiem
Czyli nie jestem sam, ja mocno zakichany w tym tygodniu.Yacy pisze:a tak naprawdę z antybiotykiem
... trzeba się jakoś oszukiwać, żeby przełknąć ten antybiotyk.Yacy pisze:Witam z Johnny Walkerem!
a tak naprawdę z antybiotykiem
Mnie też się już chce mocno zimy a właściwie, żeby już się skończyła i przyszła wiosna. Zmieniać już opony czy jeszcze nie?kamil_snk pisze:Czy świętami to nie wiem, ale zimą na pewno.
też mi się w tym tygodniu zdarzyło porządnie kichnąć, ale na razie, na szczęście nic z tego nie wyszło ( znaczy katar ).bobby-x pisze: Czyli nie jestem sam, ja mocno zakichany w tym tygodniu.
A no dobry, a nawet bardzo dobry!macor70 pisze:dobry wieczór
Niektóre antybiotyki trzepią podobnie jak płyny wyskokowe.macor70 pisze:... trzeba się jakoś oszukiwać, żeby przełknąć ten antybiotyk.
Poprzedni musiał się sporo starać, żeby załapać się do top30. Tak że raczej ci powinni sobie dobrze rodzić.Sundrajta pisze:Ale za tydzień trza się brać do roboty i głosować, żeby za szybko nie wypadł - jak poprzedni ich utwór!
Tak.bobby-x pisze:Melua była na 29?