Jesienne dobry wieczór po tygodniu przerwy z herbatą w rękach, potygodniowym zmęczeniem w oczach, zaczątkami całojesiennego niemal-kataru w nosie i jedną myślą w głowie: niech się tu dziś coś ciekawego zadzieje. Plis.
Kosiarkiewicz bez szału, ale przyjemnie, a jako udana promocja cieszy.
Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Nie rozumiem zachwytu niektórych nad Galaktykami.
SAwoją drogą zawsze myślę o niej jako o Patrycji Kobziarkiewicz.
zbyszu pisze:Hmm...ciezki temat na jak piatek wieczór i Listę. Nie - ów czyn nie decyduje o potępieniu - liczy sie wiara w Miłosierdzie - tak po krótce. Nauka Kościoła (na szczęście) też się reformuje.
Ok w takim razie.
kajman pisze:Nie rozumiem zachwytu niektórych nad Galaktykami.
O, superancko!
Promocja się powiodła - a więc Patrycjawykosiła część konkurencji i wraz z grupą Effortless zdobyła miejsce w Poczekalni!
Sam też nieskromnie przyznam, że się do tego przyczyniłem.
kajman pisze:Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Nie rozumiem zachwytu niektórych nad Galaktykami.
SAwoją drogą zawsze myślę o niej jako o Patrycji Kobziarkiewicz.
Ja też nie. Chociaż doszedłem do wniosku, że jakby to była piosenka np. Varius Manx to zastanawiałbym się, czy na to nie głosować. Trochę mnie zniechęca wokal i ten kiczowaty teledysk
ADDY pisze:Chociaż doszedłem do wniosku, że jakby to była piosenka np. Varius Manx to zastanawiałbym się, czy na to nie głosować. Trochę mnie zniechęca wokal i ten kiczowaty teledysk
VM z takimi mocnymi wstawkami? Raczej nierealne. A tak w ogóle to tam mają już chyba piątą wokalistkę (poprzednia długo nie zabawiła).
Witam troszkę spóźniony. Ale się nieco zaczytałem o tym, że Łódź będzie miała metro i w związku z tym przegapiłem godzinę 19.
Zacząłem od dźwięków McCartneya w stylu płyty Magical Mystery Tour.
ADDY pisze:Chociaż doszedłem do wniosku, że jakby to była piosenka np. Varius Manx to zastanawiałbym się, czy na to nie głosować. Trochę mnie zniechęca wokal i ten kiczowaty teledysk
VM z takimi mocnymi wstawkami? Raczej nierealne. A tak w ogóle to tam mają już chyba piątą wokalistkę (poprzednia długo nie zabawiła).
Wiem wiem, słyszałem, co się teraz stało z VM. Porazka