Notowanie 1651 - 20.09.2013 r. (MN z Sopotu)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Re: Notowanie 1651 - 20.09.2013 r. (MN z Sopotu)

Post autor: tadzio3 »

Martyr pisze:
Neo01 pisze:Szkoda że na zloty obecnie jeżdżą w dużej mierze osoby nie udzielające się na LP3 i na odwrót. W ogóle, drogi Bobby, muszę Ci powiedzieć, że co niektórzy aktywni niegdyś forowicze przenieśli ośrodek swojego zainteresowania w trochę inne miejsce.
A kto dziś pamięta o takich użytkownikach jak nastoletni duch albo Campari? Niegdyś bardzo często czytałam ich posty na forum a potem jakoś tak zniknęli. Tak już jest, że coś sie w życiu zmienia...
Oczywiście dobrze ich pamiętam, szkoda, że gdzieś zaginęli. Z resztą takich osób jest dużo.

Ja się mniej udzielam, ale wciąż regularnie czytam. Po prostu po kilku tysiącach postów i ponad 9 latach bycia tutaj, co tydzień już się nie chce pisać tych samych rzeczy. Nie zmienia to faktu, że życie bez forum byłoby dziwne i już nie wyobrażam sobie przestania tutaj zaglądać. Wciąż w zasadzie codziennie tu jestem.
Forum żyje, chociaż faktycznie wpływ Facebooka jest zauważalny chociażby w braku nowych, aktywnych użytkowników.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Re: Notowanie 1651 - 20.09.2013 r. (MN z Sopotu)

Post autor: Miszon »

Tak, dużo jest takich użytkowników, którzy dawniej byli aktywni ale już nie bywają na forum... . Jeszcze m.in. IZA, Kiefer, szakal35, etc. Wystarczy spojrzeć na listę użytkowników chronologicznie, jest kilku takich, którzy mają całkiem sporo postów, ale od dawna nie są aktywni.
ODPOWIEDZ