trudno

dzięki adr!

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Nie Ty jedenkonwicki1980 pisze:Ja w życiu nie słyszałem o żadnym Hypnosie 69. Widać mało wiem, albo to jakiś kolejny TPN25.
Czy styl ma jakiekolwiek znaczenie? Ważne jest to, czy utwory są dobre i dobrze wykonane.Miszon pisze:Ja mam raczej zdanie podobne do adamerii. Nic mnie w tej płycie nie zachwyciło. Jakby była 30 lat starsza, to jeszcze rozumiem. Ale w dzisiejszych czasach to jak zachwycać się Żukami czy innym coverbandem.
Raczej kolejne King Crimson z początków działalności (ale tylko na tej płycie, na poprzednich grali inną muzykę).konwicki1980 pisze:Ja w życiu nie słyszałem o żadnym Hypnosie 69. Widać mało wiem, albo to jakiś kolejny TPN25.
Niektórzy być może się na mnie obrażą, ale wokół tej płyty zrobił się szum, nie tylko na tym forum. Faktycznie - płyta-kower King Crimson... Cóż, tzw. ekipa progrockowych fanów z tego forum bardzo konsekwentnie, długo i wytrwale swoimi głosowaniami wywindowała tak wysoko ten album. Więcej szumu, niż to warte, ale wynik trzeba uszanować, wszak to wynik demokracji.konwicki1980 pisze:Ja w życiu nie słyszałem o żadnym Hypnosie 69.