Chryste Panie. Żałowałem, że nie miałem jak słuchać, teraz średnio żałuję, tylko bym sobie ciśnienie na koniec podniósł...
FOXD pisze:Jednak głupota ludzka nie zna granic.
Fakt, takie stwierdzenia rzeczywiście potwierdzają tę tezę.
seblit pisze:To wstyd im dodać do zestawu Gagę czy Rihannę a takie ... nie?
Mhm, bo Melodie rzeczywiście zajeżdżają mocno największymi hitami Gagi.
mowgli pisze:Is god dead? To pytanie w trafny sposób odnosi się do sytuacji na miejscu 1.
Sadystka Grażyna morduje nie tylko dzieci, ale i elpetrzy, taką to od razu rozstrzelać, a nie na piedestały wynosić. :<
kamil_snk pisze:A może taka Grażka jest jakimś objawem tego, ze na Liście potrzeba trochę odmiany? Ot taka troszkę hmm "amatorska", poważno-niepoważna, króciutka, z bardzo ubogim podkładem muzycznym piosenka wygrywa z wieloma tuzami, którzy jednak tworzą w "klasycznym" nurcie. Swoją drogą bardziej buntuje się we mnie coś przeciw "porządkowi" na Liście (bo jak to Domowe Melodie przed Black Sabbath?!) niż przeciw samej piosence, która bądź co bądź mi się podoba.
+1, ewentualnie po prostu "popieram".
jollyroger72 pisze:FOXD wcale nie nazwał Ciebie głupcem. Interpretujesz jego wypowiedź, jak Ci się podoba. "Głupota ludzka nie zna granic" nie równa się "głupiec".
Tym niemniej jest baaardzo blisko tego określenia i zdecydowanie poniżej jakichś standardów wypowiedzi. Albo to ja mam je zanadto wyśrubowane - cóż, moja głupota.
gżegoż pisze:Oczami wyobraźni widzę, co by się działo na forum, gdybym przypiął taką laurkę nieszczęsnym Przyjaciołom Karpia i w ten sposób skomentował ich wysoką pozycję na liście

Wybacz, jest za późno bym ujmował to jakoś delikatniej, ale - po jaką cholerę znów rzucać tego nieszczęsnego Karpia na głębokie wody kolejnej totalnie z nim niezwiązanej dyskusji?
konwicki1980 pisze:Od środy raczej już nie miałem złudzeń.
Fajnie. Tylko że jak dla mnie to znowu jest sugestia "fejsbuk ustawia LP3".

Bo jednak jest zbytnio powiązana z głosowaniem, by uznać ją za zdobywanie popularności.
Grażyna zrobiła dziecko i zechciała je wywalić aż na szczyt elpetrójki. Bywa, deal with it. Lista nie jest całym życiem, to tylko jego część i po prostu nie warto tracić na to tylu nerwów + używać mocnych sformułowań. Naprawdę.