Nie, i raczej nie ma już szansy. Dziwna swoją drogą była "Wasza" nadzieja/przekonanie, że zaistniejemiszony pisze:mialem przerwę chwilę , co się dzieje ? Czy Birdy zadebiutowała w 30 -stce?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie, i raczej nie ma już szansy. Dziwna swoją drogą była "Wasza" nadzieja/przekonanie, że zaistniejemiszony pisze:mialem przerwę chwilę , co się dzieje ? Czy Birdy zadebiutowała w 30 -stce?
Ja też łapię się za głowę.albarn pisze:Na razie nie komentuję Domowych, bo wciąż nie wierzę, że to możliwe.
Wielokrotnie pisaliśmy, że takich rzeczy się tutaj nie pisze. Jest do tego odpowiedni wątek.Lemmy pisze:Według moich wyliczeń, Deep Purple nie obroni dzisiaj fotelu lidera. Więc mam nadzieję, że Sabbaci znowu wdrapią się na fotel lidera, bo jakichś Dziadowych Melodii na pierwszym nie zdzierżę.
nadzieja ... matką głupich???słoik pisze:Jeszcze nie, ale nie trać nadziei.miszony pisze:mialem przerwę chwilę , co się dzieje ? Czy Birdy zadebiutowała w 30 -stce?
Lemmy, w tym wątku nie podaje się statystyk i nie mówi o swoich wyliczeniach. Do tego jest wątek o statystykach.Lemmy pisze:Według moich wyliczeń, Deep Purple nie obroni dzisiaj fotelu lidera.
Słyszę całkiem sympatyczny kawałek, robiony przyjemną chałupniczą metodą - niby nic więcej, ale znając ich popularność po alternatywnej stronie sieci stawiałem na pominięcie w okolicach 20 miejsca, może trochę wyżej. A tu już wyżej od Edyty i trochę mi gęba w dół opada... ale w sumie źle nie jest, tyle że wielkie zaskoczenie.lady pisze:a powiedz co Ty w tym takiego słyszysz, że spodziewałeś się wysoko. Bo dla mnie to mega zaskok i jeszcze bardziej mega rozczarowanie.
Młodsza ode mnie, a ja marnuję życie na szkoły...endrju1s pisze:A Birdy w maju skonczyla 17 lat! Mloda jest.
Ej, ale Jarzębiny dla tzw. beki się naprawdę fajnie słucha.Lemmy pisze:Czyli analogicznie, jak z wyborem Jarzębiny przez Polaków na hymn Euro.
Faktycznie, mądry Polak po szkodzie. Przepraszam.słoik pisze:Wielokrotnie pisaliśmy, że takich rzeczy się tutaj nie pisze. Jest do tego odpowiedni wątek.Lemmy pisze:Według moich wyliczeń, Deep Purple nie obroni dzisiaj fotelu lidera. Więc mam nadzieję, że Sabbaci znowu wdrapią się na fotel lidera, bo jakichś Dziadowych Melodii na pierwszym nie zdzierżę.
Widzę to na Twym awatarze ("ktoś mi skradł perukę").Emilia pisze: Ja też łapię się za głowę.
Kajman jak zwykle komunizuje.Miszon pisze:
Coś ciekawego dziś na forum?
aha, no to wszystko jasneBrian pisze:popularność po alternatywnej stronie sieci
Czyli stara nuda.słoik pisze:Kajman jak zwykle komunizuje.Miszon pisze: Coś ciekawego dziś na forum?
Dokładnie tak jak u Edvarda, tylko że jednak jeszcze z włosami. Chociaż może po dzisiejszej liście rzeczywiście będę musiała zainwestować w perukę.słoik pisze:Widzę to na Twym awatarze ("ktoś mi skradł perukę").Emilia pisze: Ja też łapię się za głowę.
Ty to masz komfort psychicznyBrian pisze:Jaki demoniczny pojedynek na szczytach, Ozzy od odgryzania głów nietoperzom i Grażka od mordowania dzieci... a ja mam o tyle dobrze, że mi w sumie wszystko jedno.
gołąbkom. Nietoperze podobno połykał w całości. W locieBrian pisze:Ozzy od odgryzania głów nietoperzom
Dopóki nie jesteś nietoperzem.Brian pisze:Jaki demoniczny pojedynek na szczytach, Ozzy od odgryzania głów nietoperzom i Grażka od mordowania dzieci... a ja mam o tyle dobrze, że mi w sumie wszystko jedno.
lady pisze:gołąbkom. Nietoperze podobno połykał w całości. W locieBrian pisze:Ozzy od odgryzania głów nietoperzom
Powiem Wam na ucho, że ja tam wolę mieć dyskomforty psychiczne.Lemmy pisze:Ty to masz komfort psychiczny.
Tylko nie na ucho, bo mam łaskotki.słoik pisze:Powiem Wam na ucho, że ja tam wolę mieć dyskomforty psychiczne.Lemmy pisze:Ty to masz komfort psychiczny.
Skoro jest na tym samym poziomie...mowgli pisze:15 lat temu nie sądziłem, że stacje komercyjne będą wrzucać Edytę do jednej playlisty z jakimiś Pitbullami