Brian pisze:Arkano pisze:Jak usuwają, to było zrzędzenie, że usuwają; jak nie usuwają, to znowu narzekają, że nie usuwają. I zrób tu takim dobrze.
Bo tu chodzi o konsekwentne trzymanie się jednej, wyznaczonej drogi, a nie nieustanne zmienianie reguł. Wolałem dawne zasady, i cieszę się, jeśli oznacza to ich przywrócenie -
ale takie wolty w tak krótkim czasie są po prostu niepoważne i nie przystoją.
Zgadzam się. I do tego moim zdaniem jeśli zasady znowu zostały zmienione, to do zestawu do głosowania powinny wrócić
wszystkie utwory, które przez tych kilka tygodni były usunięte od razu po wypadnięciu z poczekalni i powinny dostać kolejną szansę tak jak było wcześniej i być może będzie znów teraz.
temik3 pisze:A-ha jeżeli chciałabyś coś godnego polecenia to proponuję jeziorka Duszatyńskie (jeśli tam nie byliście) w Komańczy przy kościele w lewo. [/code]
Również polecam, szlak bardzo urokliwy [mam nadzieję, że nadal, bo byłam tam dosyć dawno].
No ale ta propozycja temikowa już raczej nieaktualna, bo Górale z Północy wrócili już z południa.
01. 01. Edyta Bartosiewicz - ROZBITKOWIE
02. 02. Tom Odell - ANOTHER LOVE
03. 03. Suede - HIT ME
04. 04. Stereophonics - WE SHARE THE SAME SUN
05. 05. L.Stadt - COME AWAY MELINDA
06. NN. Skillet - AMERICAN NOISE
07. 06. Birdy - WINGS
08. 07. Jack Johnson - I GOT YOU
09. 08. Basia Stępniak-Wilk - STATYSTYCZNA
10. 09. Erin Boheme - EVERYONE BUT ME
wypadł:
10. 10. Ultravox - HELLO
Na LP3 zamiast na Basia Stępniak-Wilk - STATYSTYCZNA głosuję na Fuel Fandango - NEW LIFE
[EDIT: Kurde, znów o Franz Ferdinand zapomniałam...

]