To widać mnie nie doceniasz.Emilia pisze: Samymi oczętami to trochę trudno.
Notowanie 1643 z 26.07.13
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1643 z 26.07.13
Która cierpi na fizyczne rozdwojenie postaci. Przecież niedawno pisałeś, że jest murzynem.słoik pisze:Tego nawet nie musiałaś pisać. Jest oczywiste, że jesteś drobną, długowłosą blondynką (w szkole nosiłaś mysi ogonek), z delikatną twarzyczką z lekko zadartym nosem (a może i zanikającymi piegami).
Daj mu pole, wlezie i do zagrody.lady pisze:Cicho, daj albarnowi pole do wyobraźni
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
A gdzie cała frajda, jeśli wystarcza Ci tylko perswazja Twoich ocząt?słoik pisze:To widać mnie nie doceniasz.Emilia pisze: Samymi oczętami to trochę trudno.
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
No ze mnie to taki jasnowidz jak z...lady pisze:A włosy mam długie i czasem przeszkadzają mi grać w piłkę, muszę pomyśleć o jakiejś przepasce ...
No a jeśli chodzi o resztę

Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Natalka.
Gitara też może być nudna, jeżeli wszystko co robi to jest piękne granie.lady pisze:Oj, kajman, marudziszPosłuchaj jak pięknie gra ta gitara, gdzie tu miejsce na nudę ?
Natalka.

Ostatnio zmieniony pt lip 26, 2013 8:12 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze, że te nowości dzisiaj szybko lecą.
Bo lady jest jak jedyny kot, którego lubię - Schroedingera.kajman pisze:Która cierpi na fizyczne rozdwojenie postaci. Przecież niedawno pisałeś, że jest murzynem.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosny 2007
a ja się nie spodziewałem, że pani Przybysz ma taki przyjemny utwór (tak, wiem, że to cover)
- Emilia
Jak wiadomo samce mają jeden bardzo słaby punkt.albarn pisze:No ze mnie to taki jasnowidz jak z...lady pisze:A włosy mam długie i czasem przeszkadzają mi grać w piłkę, muszę pomyśleć o jakiejś przepasce ...
No a jeśli chodzi o resztęto masz zapewne sportową sylwetkę z racji futbolowych zainteresowań, i nie możesz być małym chucherkiem, bobyś sobie nie poradziła na boisku z samcami.
Raczej głos, szkoda tylko, że go nie wykorzystuje do swojej oryginalnej twórczości. Jeśli ją w ogóle posiada.michal91d pisze:a ja się nie spodziewałem, że pani Przybysz ma taki przyjemny utwór (tak, wiem, że to cover)
Robienie kanapek w przerwie dziś ma podwójnie pozytywny skutek. Po pierwsze mam kanapki, po drugie przegapiłem dwa koszmarki. Wybaczcie, ale nie potrafię spojrzeć na Myslovitz inaczej niż przez pryzmat poprzednich dokonań.
A kto mówi o frajdzie? Frajda ajm in lof.Emilia pisze: A gdzie cała frajda, jeśli wystarcza Ci tylko perswazja Twoich ocząt?
Zdobywca zaszczytnego srebrnego medalu w nieoficjalnych wewnątrzdrużynowych mistrzostwach w bilarda jednej z czołowych drużyn miejskiej piłkarskiej ligi amatorskiej wita i pozdrawia z Białegostoku.
Zgodnie z zasadą "najpierw obowiązek, potem przyjemność" zrobiłem wszystko, by wyrobić się na dwie ostatnie godziny Listy, aż szkoda że wpadłem przy tragicznym Myslo... za to Natalka bardzo ładnie zaskoczyła, nie spodziewałem się że wejdzie.

Zgodnie z zasadą "najpierw obowiązek, potem przyjemność" zrobiłem wszystko, by wyrobić się na dwie ostatnie godziny Listy, aż szkoda że wpadłem przy tragicznym Myslo... za to Natalka bardzo ładnie zaskoczyła, nie spodziewałem się że wejdzie.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
chyba rozumiem o co Ci chodzi. Mało urozmaicony utwór.kajman pisze:Gitara też może być nudna, jeżeli wszystko co robi to jest piękne granie.
Ale fajny

Chudzielcem nie jestem, ale jestem raczej szczupła i mam niecałe 1,60. Ale jak na razie żaden samiec mnie nie zmiażdżyłalbarn pisze:No a jeśli chodzi o resztęto masz zapewne sportową sylwetkę z racji futbolowych zainteresowań, i nie możesz być małym chucherkiem, bobyś sobie nie poradziła na boisku z samcami.

Czy mogę poprosić o statystyki w odpowiednim miejscu, bo za późno założyłem słuchawki i tylko spadki puls nowości usłyszałem?
Posiada, szczególnie z siostrą w Sistars.FOXD pisze:Raczej głos, szkoda tylko, że go nie wykorzystuje do swojej oryginalnej twórczości. Jeśli ją w ogóle posiada.michal91d pisze:a ja się nie spodziewałem, że pani Przybysz ma taki przyjemny utwór (tak, wiem, że to cover)
Wykonywana na żywo jest rewelacyjna. Cały koncert Domowych Melodii był bardzo pozytywnym wydarzeniem. Jednak muszę przyznać, że ich piosenki najlepiej brzmią na koncercie.gżegoż pisze:co sądzicie o tegotygodniowej nowości, Grażce?
- Emilia
Chudzielce są nieprzyjemni w dotyku.lady pisze:Chudzielcem nie jestem, ale jestem raczej szczupła i mam niecałe 1,60. Ale jak na razie żaden samiec mnie nie zmiażdżył

Czyli w szkole stałybyśmy w tym samym rzędzie, też jestem w okolicach 1.60, niestety.
Ooo, i teraz mamy coś konkretnego QOTSA,szkoda że nie poszło wyżej 

Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
No akurat ostatnie dokonania z Rojkiem były na podobnym poziomie (pomijając rewelacyjną przeróbkę Talk Talk).kamil_snk pisze:Robienie kanapek w przerwie dziś ma podwójnie pozytywny skutek. Po pierwsze mam kanapki, po drugie przegapiłem dwa koszmarki. Wybaczcie, ale nie potrafię spojrzeć na Myslovitz inaczej niż przez pryzmat poprzednich dokonań.
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Witam z przymrużeniem oka
wszystkich znudzonych takimi codziennymi przyjemnościami jak imprezy, spotkania w pubie z kumplami, itd...
Bo przecież nie ma nic lepszego nad słuchanie LP Trójki i pisanie postów na forum jej poświęconemu!
A z dwójki aktualnych nowości w zestawieniu, Natalia bije na głowę Michała!

Bo przecież nie ma nic lepszego nad słuchanie LP Trójki i pisanie postów na forum jej poświęconemu!

A z dwójki aktualnych nowości w zestawieniu, Natalia bije na głowę Michała!

W tym rzecz, że ich twórczość w/g mnie nie porywa.kajman pisze:Posiada, szczególnie z siostrą w Sistars.FOXD pisze:Raczej głos, szkoda tylko, że go nie wykorzystuje do swojej oryginalnej twórczości. Jeśli ją w ogóle posiada.michal91d pisze:a ja się nie spodziewałem, że pani Przybysz ma taki przyjemny utwór (tak, wiem, że to cover)
Dobrze, że nie nazywają się Queens of The Aging Stones. Jakby ten skrót musiał wówczas wyglądać, twu.FOXD pisze: QOTSA