Notowanie 1640 (Marek Niedżwiecki)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1640 (Marek Niedżwiecki)
[quote="pawel76"]Dzisiaj piątka 5.daft punk -get lucky 4.riverside-the depth of self delusion 3.dawid podsiadło -trójkąty i kwadraty 2.edyta bartosiewicz-rozbitkowie 1.black sabath-god is dead./quote]
A mógłbyś podać co poniżej. Dziekuju za wszycko.
Czy posłanka brzmi lepiej?atram842 pisze:A z tym donosicielem, to wypraszam sobie.
Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
Oby nie to. To jeden z dwóch utworów z płyty, który nie nadaje się do słuchania. Niech dodadzą Największą armię, ostatecznie Prosto.pawel76 pisze:KULT BEZ ZMIAN,KIEDY BĘDZIE W ZESTAWIE DO GŁOSOWANIA DOBRZE BYĆ DZIADKIEM
Polemizowałbym: życie bez sensu też ma swoje dobre strony i można tak przeżyć całe życie niczego nie żałując.FOXD pisze:Otóż to, trzeba tylko odnaleźć swój własny "kurs".kajman pisze:A ja mam 57 i chciałbym żyć kilkaset. Życie jest piękne.Emilia pisze:Chcielibyście żyć kilkaset set? Ja nie, toż te 23 co mam za sobą to męka.
- Lemmy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: jakiegoś czasu
50. Beth Hart & Joe Bonamassa - THEM THERE EYESsłoik pisze:pawel76 pisze:Dzisiaj piątka 5.daft punk -get lucky 4.riverside-the depth of self delusion 3.dawid podsiadło -trójkąty i kwadraty 2.edyta bartosiewicz-rozbitkowie 1.black sabath-god is dead./quote]
49. Sebastian Riedel & Cree - JESTEM TU DLA CIEBIE
48. Basia Stępniak-Wilk - STATYSTYCZNA
47. Cesaria Evora - TCHON DE FRANCA
46. Tom Odell - ANOTHER LOVE
45. KaCeZet i Fundamenty - FUNDAMENTY
44. Klara - STOP ME
43. Sinead O'Connor - OLD LADY
42. 2Cellos & Elton John - OH, WELL
41. Kamp! - CAN'T YOU WAIT
40. Buldog - NICZYJ
39. Hugh Laurie - WILD HONEY
38. Queens of the Stone Age - I SAT BY THE OCEAN
37. Natalia Natu Przybysz - MAYBE
36. Muse - PANIC STATION
35. Marek Dyjak - SIC!
34. Soundgarden - BY CROOKED STEPS
33. Joe Satriani - CAN'T GO BACK
32. Dave Matthews Band - BROKEN THINGS
31. L. Stadt - COME AWAY MELINDA
30. Fismoll - LET'S PLAY BIRDS
29. Lana del Rey - YOUNG AND BEAUTIFUL
28. Megadeth - SUPER COLLIDER
27. David Bowie - THE NEXT DAY
26. Rodriguez - SUGAR MAN
25. The National - SEA OF LOVE
24. Ray Wilson - EASIER THAT WAY
23. Myslovitz - PRĘDZEJ PÓŹNIEJ DALEJ
22. T.Love - JEŚLI BOGA NIE MA TU
21. Lao Che - DYM
20. Czesław Śpiewa i Mela Koteluk - BACZYŃSKI - PIEŚŃ O SZCZĘŚCIU
19. Alice in Chains - STONE
18. Osada Vida - STRONGER
17. Depeche Mode - SOOTHE MY SOUL
16. Mela Koteluk - WIELKIE NIEBA
15. Nick Cave & The Bad Seeds - MERMAIDS
14. Deep Purple - ALL THE TIME IN THE WORLD
13. Anathema - THE GATHERING OF THE CLOUDS
12. Hey - PODOBNO
11. Ultravox - HELLO
10. Męskie Granie 2013 (Nosowska i O.S.T.R.) - JUTRO JEST DZIŚ
09. Kult - UKŁAD ZAMKNIĘTY
08. Depeche Mode - HEAVEN
07. Jaromir Nohavica - JINE TO NEBUDE
06. Deep Purple - OUT OF HAND
Obrona pozycji przez DP nie cieszy w tym tygodniu
Powinien być ruch w górę.

Nie ma czasu na własnoręczne poszukiwania, więc może kolega słoik mnie oświeci: dlaczego jak słyszę smyczki zaczynające "Out Of Hand" Deep Purple, to myślę: "Czyżykiewicz"? Któryś z jego utworów zaczynał się podobnie?
- Lemmy
Śledzę tego Janowicza w necie i pytanie do tych, co oglądają - co on tam odwala, do króćset? Prowadził 4:1, dał się potem przełamać, teraz już tylko 4:3 i serwis Murraya. Ktoś jest mi w stanie przybliżyć genezę takiego stanu rzeczy?
Ed: Już 4:4.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Niekiedy ci, których życie nie ma sensu żałują właśnie, że tego sensu im brak.LLucky pisze:Polemizowałbym: życie bez sensu też ma swoje dobre strony i można tak przeżyć całe życie niczego nie żałując.FOXD pisze:Otóż to, trzeba tylko odnaleźć swój własny "kurs".kajman pisze:A ja mam 57 i chciałbym żyć kilkaset. Życie jest piękne.
- Emilia
Zdarza się, w końcu Murray sroce spod ogona nie wypadł.Lemmy pisze:Śledzę tego Janowicza w necie i pytanie do tych, co oglądają - co on tam odwala, do króćset? Prowadził 4:1, dał się potem przełamać, teraz już tylko 4:3 i serwis Murraya. Ktoś jest mi w stanie przybliżyć genezę takiego stanu rzeczy?
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Dzisiaj to chyba mam jakiś szczęśliwy dzień... Właściwie to już zacząłem się oddalać troche od forum i od tego wątku, a tu dwa wpisy, które wywołują sporysłoik pisze: Nie wiem czy kiedykolwiek byłem bardziej wdzięczny jakiemukolwiek forowiczowi, niż Neo01 za przekonanie mnie do "Podobno". Mam nadzieję, że moja służalcza wierność wynagrodzi mu w pewnym co najmniej stopniu jedną niesnaskę na temat hiszpańskojęzycznego filmu.

OK, to ja poproszę jeszcze Jerzyka w niedzielę rozdzierającego koszulkę ze szczęścia

Narazie mi sie sprawdza ,co dalej.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
no to cała sala tańczy teraz 

- Lemmy
Nie twierdzę, że Murray to drugi sort, ale jednak mógłby ten Janowicz się postarać, i przy tak wysokim prowadzeniu wygrać seta.Emilia pisze:Bywa i tak, w końcu Murray sroce spod ogona nie wypadł.Lemmy pisze:Śledzę tego Janowicza w necie i pytanie do tych, co oglądają - co on tam odwala, do króćset? Prowadził 4:1, dał się potem przełamać, teraz już tylko 4:3 i serwis Murraya. Ktoś jest mi w stanie przybliżyć genezę takiego stanu rzeczy?
Spadek Daftów, choć znikomy. to pozytywną oznaką dla mnie.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Jak by to ująć... No chimeryczny chłopak trochę jest... (a Radwańska też wczoraj prowadziła 3:0, żeby ostatecznie przegrać ostatniego setaLemmy pisze:Śledzę tego Janowicza w necie i pytanie do tych, co oglądają - co on tam odwala, do króćset? Prowadził 4:1, dał się potem przełamać, teraz już tylko 4:3 i serwis Murraya. Ktoś jest mi w stanie przybliżyć genezę takiego stanu rzeczy?

Sprecyzuję, bo dokonałem skrótu myślowego: życie bez głębszego sensu może być satysfakcjonujące. Myślę o sytuacji, gdy sensem życia jest samo przeżycie, przetrwanie, nazbieranie drewna na zimę i przetrwanie jej na zapiecku, gdy domu zawalony jest śniegiem po sam dach... Czego chcieć więcej?Emilia pisze:Niekiedy ci, których życie nie ma sensu żałują właśnie, że tego sensu im brak.LLucky pisze:życie bez sensu też ma swoje dobre strony i można tak przeżyć całe życie niczego nie żałując.

- Emilia
Oczko w dół... [chlip, chlip]
LLucky pisze:Nie ma czasu na własnoręczne poszukiwania, więc może kolega słoik mnie oświeci: dlaczego jak słyszę smyczki zaczynające "Out Of Hand" Deep Purple, to myślę: "Czyżykiewicz"? Któryś z jego utworów zaczynał się podobnie?
Dziś jestem na etapie wieków ciemnych średniowiecza, więc do oświecenia mi daleko.
at. lemmy: nie będę wnikał w dobroć duszy i atrakcyjność ciała, ale po słoikowatemu: dziękuję.
at Neo01: chodziło o ileśtam gramów.
Oby Edyta wyhamowała na 2 

- Emilia
Jak się jest samotnym, to się nie ma za bardzo ochoty dbać o przeżycie.LLucky pisze:Sprecyzuję, bo dokonałem skrótu myślowego: życie bez głębszego sensu może być satysfakcjonujące. Myślę o sytuacji, gdy sensem życia jest samo przeżycie, przetrwanie, nazbieranie drewna na zimę i przetrwanie jej na zapiecku, gdy domu zawalony jest śniegiem po sam dach... Czego chcieć więcej?Emilia pisze:Niekiedy ci, których życie nie ma sensu żałują właśnie, że tego sensu im brak.LLucky pisze:życie bez sensu też ma swoje dobre strony i można tak przeżyć całe życie niczego nie żałując.
Riverside oczko w dół,zostaje edytabartosiewicz,podsiadło i black sabath ,dwie polskie piosenki w trójce ,bardzo dobrze
Uwielbiam Listę - piosenki niekoniecznie
To było dobre tylko wtedy, gdyby Podsiadło nie był pierwszy.FOXD pisze:Oby Edyta wyhamowała na 2
Ostatnio zmieniony pt lip 05, 2013 9:39 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
Moim zdaniem nie jest to życie bez sensu, wręcz przeciwnieLLucky pisze:Sprecyzuję, bo dokonałem skrótu myślowego: życie bez głębszego sensu może być satysfakcjonujące. Myślę o sytuacji, gdy sensem życia jest samo przeżycie, przetrwanie, nazbieranie drewna na zimę i przetrwanie jej na zapiecku, gdy domu zawalony jest śniegiem po sam dach... Czego chcieć więcej?Emilia pisze:Niekiedy ci, których życie nie ma sensu żałują właśnie, że tego sensu im brak.LLucky pisze:życie bez sensu też ma swoje dobre strony i można tak przeżyć całe życie niczego nie żałując.

Sens? Co za sens? Czy to kwiat, a może kamień?LLucky pisze:Polemizowałbym: życie bez sensu też ma swoje dobre strony i można tak przeżyć całe życie niczego nie żałując.