To zależy od kontekstu sytuacyjnego.
Widziałeś słoiki po zagotowaniu ogórków postawione do góry dnem, a do dołu wieczkiem? Zdajesz sobie, jakie wówczas przede mną perspektywy.
To zależy od kontekstu sytuacyjnego.
Widziałeś słoiki po zagotowaniu ogórków postawione do góry dnem, a do dołu wieczkiem? Zdajesz sobie, jakie wówczas przede mną perspektywy.
lady pisze:Mam nadzieję, że nie zagrają tego jutro na weselu.
Nie wiem, jak jest z weselami w Twojej okolicy, ale gdyby grali to, co w mojej, to modliłabyś się nie tylko o zagranie Edyty, ale z radością przyjęłabyś Kamp!
Dotychczas zaledwie osiem utworów debiutowało na miejscu 5., z czego - poza Perfectem w not. 1 - tylko jeden z nich z pominięciem poczekalni. Dotychczas były to: Opanuj się - Perfect (not. 1), Espana Forever - Maanam (not. 11 z m. 22), Zamki na piasku - Lady Pank (not. 81 z m. 22), Never Never Comes - Classix Nouveaux (not. 87 z m. 26), The Final Countdown - Europe (not. 245 z m. 34), Civil War - Guns N'Roses (not. 595 z m. 31), Suffer Well - Depeche Mode (not. 1257 spoza) i Karp'07 - Przyjaciele Karpia (not. 1350 z m. 34).
No to i tak wybrnęliśmy z dobrym skutkiem z ta końcówką listy, bo BS w górę DP w górę EB nie na 1, DP w dół, a ta trójka i tak będzie wporzo, nawet jakby Wysiadło wygrał.
lady pisze:Mam nadzieję, że nie zagrają tego jutro na weselu.
Nie wiem, jak jest z weselami w Twojej okolicy, ale gdyby grali to, co w mojej, to modliłabyś się nie tylko o zagranie Edyty, ale z radością przyjęłabyś Kamp!
Nie lubisz "Windą do nieba" albo "Jesteś szalona"? Ciekawam, co będzie grało na Twoim weselu.
słoik pisze:Nie wiem, jak jest z weselami w Twojej okolicy, ale gdyby grali to, co w mojej, to modliłabyś się nie tylko o zagranie Edyty, ale z radością przyjęłabyś Kamp!
serio wolałabym najgorsze disco polo i ludowe przyśpiewki.
Jak śpiewają 'get llucky', to nie pasuje, a gdyby to było 'get emilly'?
Nic z tego, nie przepadam za swoim imieniem.
Na nic zdały się moje ciche nadzieje na ponowne miejsce pierwsze. Ludzie, głosujcie na Riverside - zróbcie mi prezent na imieniny.
Jak śpiewają 'get llucky', to nie pasuje, a gdyby to było 'get emilly'?
Nic z tego, nie przepadam za swoim imieniem.
Na nic zdały się moje ciche nadzieje na ponowne miejsce pierwsze. Ludzie, głosujcie na Riverside - zróbcie mi prezent na imieniny.
Wydaje mi się, że nigdy tego nie słyszałem, albo przynajmniej nie jestem tego świadomy. Nie wiem skąd sława tego utworu, na razie natykam się tylko na tytuł.