Notowanie 1639
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1639
Baronowi gniot-Ultra też się chyba podobuje, bo mimo spadku puścił w całości 
Ten Ultrovox to chyba aktualnie jedyny utwór na liście, którego nie potrafię zaakceptować*
* po czym słoik przypomina sobie, że kampf zadebiutował.
Szkoda Ultravoxu. Najciekawszy utwór na liście spada. 
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
A to już oni mają problem...słoik pisze:Ale ja nie strofowałem z perspektywy Twojej samotności. A może inni czują się z tym dyskomfortowo?Sundrajta pisze:Oj tamjestem samotny! To chyba mi można??
Nie ja.
Legia przesadza i bez tego zostając miszczem Polski.Sundrajta pisze:Nie to już LEGKA przesada.lady pisze:Edyta na 1 ...?
- DarekM
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 33 (04.12.1982)
To było Your Name (Has Slipped My Mind Again).kajman pisze: Przy okazji pytam po raz któryś, bo za każdym razem zapominam odpowiedź (może teraz się uda): Jaki ich utwór wykorzystano w jakimś listowym dżinglu dawno temu.
A to nie eralizator ma w tym wzglyndzie więcyj do powidzenia?FOXD pisze:Baronowi gniot-Ultra też się chyba podobuje, bo mimo spadku puścił w całości
- Sundrajta
A mi szcze mało!kajman pisze:Legia przesadza i bez tego zostając miszczem Polski.Sundrajta pisze:Nie to już LEGKA przesada.lady pisze:Edyta na 1 ...?
Kto by to nie był, to jednak nie stosują równej miary.słoik pisze:A to nie eralizator ma w tym wzglyndzie więcyj do powidzenia?FOXD pisze:Baronowi gniot-Ultra też się chyba podobuje, bo mimo spadku puścił w całości
Może wziąłeś sobie na szczymanie?Sundrajta pisze:A mi szcze mało!
- Sundrajta
Chyba już głupawka mi się włącza? to z nadmiaru wrażeń i emocji związanych z dawnym nie-pisaniem się z Wami... 
- konwicki1980
- Kontakt:
Jeszcze z dobre pół godziny i kończę pracę.
Czas mu został, a 10 nie chciał puszczać.FOXD pisze:Baronowi gniot-Ultra też się chyba podobuje, bo mimo spadku puścił w całości
- Sundrajta
O właśnie oglądaliście mecz Jerzyka? Świetny był. Nicolas Almagro stawił mu zacięty opór ale dzisiaj nie miał wiele do powiedzenia!
Jak Lista światem, zasadą jest: "spróbować zmieścić w całości pierwszą dwunastkę (najlepiej w ostatniej godzinie), nawet jak coś w niej spada". Słuchasz Listy trochę dłużej ode mnie, więc powinieneś już ją zauważyć. Tym razem długas w dziesiątce i jeszcze gość (spodziewany) pod koniec, więc udało się jeszcze coś wepchnąć przed dziewiątą.FOXD pisze:Kto by to nie był, to jednak nie stosują równej miary.
- konwicki1980
- Kontakt:
Konkretnie początek tamtego oraz końcówka The ascent. Można to usłyszeć na początku każdego notowania.DarekM pisze:To było Your Name (Has Slipped My Mind Again).kajman pisze: Przy okazji pytam po raz któryś, bo za każdym razem zapominam odpowiedź (może teraz się uda): Jaki ich utwór wykorzystano w jakimś listowym dżinglu dawno temu.
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
| 10 | 12 | 10 | +2 | The Gathering of the Clouds - Anathema | ZG |Re: Notowanie 1639
Tak wiem, że są pewne uwarunkowania, które rządzą takim a nie innym ułożeniem listy w poszczególnych godzinach. Moje niezadadowolenie wynikało raczej z tego, że akurat trafiło pod koniec na ten koszmarek Ultrasłoik pisze:Jak Lista światem, zasadą jest: "spróbować zmieścić w całości pierwszą dwunastkę (najlepiej w ostatniej godzinie), nawet jak coś w niej spada". Słuchasz Listy trochę dłużej ode mnie, więc powinieneś już ją zauważyć. Tym razem długas w dziesiątce i jeszcze gość (spodziewany) pod koniec, więc udało się jeszcze coś wepchnąć przed dziewiątą.FOXD pisze:Kto by to nie był, to jednak nie stosują równej miary.
Zaćmienie umysłu kompletne. Przecież jeszcze przed nami Dawid Punk.słoik pisze:Ten Ultrovox to chyba aktualnie jedyny utwór na liście, którego nie potrafię zaakceptować*
Mam nadzieję, że będzie można po dzisiejszym notowaniu napisać, że same nazwiska nie grają, więc Edyta będzie przed Podsiadłą.
Anathema już zmierzała ku wylotowi, a tu miła niespodzianka z tym podskokiem 
Wielkie dzięxy! Teraz już sobie zapisałem.DarekM pisze:To było Your Name (Has Slipped My Mind Again).
- Sundrajta
Anathema wraca do dziesiątki, bardzo zasłużenie i częściowo przy mojej zasłudze.
-
temik3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Dobrze, że nie pod Podsiadłasłoik pisze:
Mam nadzieję, że będzie można po dzisiejszym notowaniu napisać, że same nazwiska nie grają, więc Edyta będzie przed Podsiadłą.
- konwicki1980
- Kontakt:
To będzie doskonały przykład na to, że nazwiska grają. No chyba że to Ultraironia.słoik pisze:Mam nadzieję, że będzie można po dzisiejszym notowaniu napisać, że same nazwiska nie grają, więc Edyta będzie przed Podsiadłą.
-
JaceK
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
| 9 | 7 | 10 | -2 | Układ zamknięty - Kult | PL |