Przecież napisałem, że o dziwo jak na rapera nie miał nic do powiedzenia, co jest w zupełnej kontrze do riposty kajmana.Neo01 pisze:ogłem zacytować obie, ale stwierdziłem, że nie jest to konieczne. Generalnie kompletnie nie zgadzam się z Tobą, ani z kajmanem
Notowanie 1638 (Marek Niedźwiecki)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1638 (Marek Niedźwiecki)
Cieszy spadek Myslovitz.

- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Nie boję się krytyki bo to piszą heretycy/Nie znają muzyków nic nie wiedzą o muzyce (~Pikej)Neo01 pisze:Wpadłem na chwilę i czytam, że Ostry nie ma zupełnie nic do powiedzenia. Może nie błyszczał specjalnie w tym wywiadzie, ale żeby pisać takie rzeczy że raperzy, a zwłaszcza ten, nie mają na ogól nic ciekawego do powiedzenia... no sorry, albo kompletny brak znajomości tematu, albo skrajny nieobiektywizm.
O takjerzyko70 pisze:Cieszy spadek Myslovitz.
 T.L. także, gnioty dzisiaj w odwrocie, oby tak do końca
 T.L. także, gnioty dzisiaj w odwrocie, oby tak do końca 
					Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 9:14 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.

Kod: Zaznacz cały
|  10 |   6 |    8 |    -4 | Jeśli Boga nie ma tu - T. Love                                         | PL   |- 
				lady
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
szkoda że taki mały.FOXD pisze:O takjerzyko70 pisze:Cieszy spadek Myslovitz.
Zostało. Możemy o tym pogadać, ale najpierw chciałbym sobie przeczytać ponownie. Od razu mówię, że stan zachwytu nie wzbudza.słoik pisze:(nie zostało ci trochę Niziurskich?)
Cieszy spadek Muńkowego gniota.

Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 9:15 pm przez seblit, łącznie zmieniany 2 razy.

To akurat ryzykowne stwierdzenie, biorąc pod uwagę to, że tak naprawdę uderzasz w kajmana. Jeśli on się nie zna na muzyce, to chyba wszyscy są ignorantami.albarn pisze:Nie boję się krytyki bo to piszą heretycy/Nie znają muzyków nic nie wiedzą o muzyce[/i] (~Pikej)
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Bardzo zmartwił mnie ten spadek Myslo. Szkoda, że taki spory.lady pisze:szkoda że taki mały.FOXD pisze:O takjerzyko70 pisze:Cieszy spadek Myslovitz.
I z tego spadku też jestem zadowolony. Jeszcze Podsiadło i Jaromir  powinni za chwilę się zameldować to już byłoby wspaniale. A Daft Punk mi się podoba ale nie na 1szym dziś.

|   9 |   9 |    4 |     0 | Hello - Ultravox                                                       | ZG   |Re: Notowanie 1638 (Marek Niedźwiecki)
Zapomniałem dzisiaj o Ultra-gniocie, ale to już raczej ostatnie podrygi tego badziewia.

Ultavox całkiem ładnie sobie radzi, ale szkoda, ze jednak trochę nie podskoczył w tym tygodniu.

Ultravox w dziesiątce to dla mnie zaskoczenie.

Ależ ja wcale się nie znam na muzyce. Znam tylko sporo wykonawców i sporo utworów.słoik pisze:To akurat ryzykowne stwierdzenie, biorąc pod uwagę to, że tak naprawdę uderzasz w kajmana. Jeśli on się nie zna na muzyce, to chyba wszyscy są ignorantami.
Od razu mówię, że interesuje mnie "Dagome Iudex" i wszelkie Samochodziki.kajman pisze:Zostało. Możemy o tym pogadać, ale najpierw chciałbym sobie przeczytać ponownie. Od razu mówię, że stan zachwytu nie wzbudza.słoik pisze:(nie zostało ci trochę Niziurskich?)
|   8 |  17 |    3 |    +9 | Out of Hand - Deep Purple                                              | ZG   |- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
To nie moje są słowa przecieżsłoik pisze:To akurat ryzykowne stwierdzenie, biorąc pod uwagę to, że tak naprawdę uderzasz w kajmana. Jeśli on się nie zna na muzyce, to chyba wszyscy są ignorantami.albarn pisze:Nie boję się krytyki bo to piszą heretycy/Nie znają muzyków nic nie wiedzą o muzyce[/i] (~Pikej)
 aczkolwiek podejrzewam, że (z całym szacunkiem) kajman nie łapie rapsów. Tak mi się po prostu skojarzył ten cytat a propos raperów co nie mają nic do powiedzenia. Nie wiecie kto to Pikej? To dobrze
 aczkolwiek podejrzewam, że (z całym szacunkiem) kajman nie łapie rapsów. Tak mi się po prostu skojarzył ten cytat a propos raperów co nie mają nic do powiedzenia. Nie wiecie kto to Pikej? To dobrze  
Skok zacny dzisiaj i zasłużony DP 

Ten awans zasłużony 

Ostatnio zmieniony pt cze 21, 2013 9:20 pm przez seblit, łącznie zmieniany 1 raz.

Od Anathemy nie mam radia, przed chwilą coś zaszumiało, ale brzmiało raczej jak zremiksowany Tom Waits, więc to pewnie nie była muzyka.

To ten, co bardzo chce być raperem ale mu niezbyt wychodzi?albarn pisze: Nie wiecie kto to Pikej? To dobrze
Diablo dokonuje czegoś nieprawdopodobnego.

Rzeczywiście, też jestem zdania że za tydzień raczej poleci.FOXD pisze:Zapomniałem dzisiaj o Ultra-gniocie, ale to już raczej ostatnie podrygi tego badziewia.
Dobrze, że Purple i bez mojego głosu dali radę.