Kod: Zaznacz cały
|  28 |   0 |    1 |     N | Wielkie nieba - Mela Koteluk                                           | PL   |Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
|  28 |   0 |    1 |     N | Wielkie nieba - Mela Koteluk                                           | PL   |Nadal nie mam 100%owej pewności czy to nie ironia. Ale jeżeli nie, to cieszę się, że nie jestem osamotniony.słoik pisze:Jestem wniebowzięty jak Gagarin.

Stereo wypadło z poczekalni, a słabiutka Mela w top30.
 Stereo wypadło z poczekalni, a słabiutka Mela w top30. Bosz, a ja jeszcze pamiętam jak Bloodbuzz nie mogło się przebić, jeszcze czasy sprzedforumowe... <długie rozważania starego dziada o upływającym czasie>
 Bosz, a ja jeszcze pamiętam jak Bloodbuzz nie mogło się przebić, jeszcze czasy sprzedforumowe... <długie rozważania starego dziada o upływającym czasie> Geriatria cy cóś:D
 Geriatria cy cóś:DBardzo proszę...gżegoż pisze:Muszę znowu prosić kogoś dobrego o pomoc w zrekonstruowaniu poczekalni.
+-----+-----+------+-------+------------------------------------------------------------------------+------+
|  31 |  38 |      |    +7 | The Next Day - David Bowie                                             | ZG   |
|  32 |  32 |      |     0 | Young and Beautiful - Lana del Rey                                     | ZG   |
|  33 |  36 |      |    +3 | Broken Things - Dave Matthews Band                                     | ZG   |
|  34 |  35 |      |    +1 | Super Collider - Megadeth                                              | ZG   |
|  35 |  39 |      |    +4 | Come Away Melinda - L.Stadt                                            | PL   |
|  36 |   0 |      |     N | SIC! - Marek Dyjak                                                     | PL   |
|  37 |  45 |      |    +8 | Wild Honey - Hugh Laurie                                               | ZG   |
|  38 |  43 |      |    +5 | Panic Station - Muse                                                   | ZG   |
|  39 |  46 |      |    +7 | By Crooked Steps - Soundgarden                                         | ZG   |
|  40 |  47 |      |    +7 | I Can't Go Back - Joe Satriani                                         | ZG   |
|  41 |  31 |      |   -10 | Spłonąć i odejść - Wilki                                               | PL   |
|  42 |  42 |      |     0 | Maybe - Natalia Natu Przybysz                                          | PL   |
|  43 |  41 |      |    -2 | Niczyj - Buldog                                                        | PL   |
|  44 |  48 |      |    +4 | Let's Play Birds - Fismoll                                             | PL   |
|  45 |   0 |      |     N | Them there Eyes - Beth Hart & Joe Bonamassa                            | ZG   |
|  46 |  49 |      |    +3 | Safest - Novika                                                        | PL   |
|  47 |  44 |      |    -3 | Stop Me - Klara                                                        | PL   |
|  48 |   0 |      |     N | Moje miejsce - Mariusz Lubomski                                        | PL   |
|  49 |  37 |      |   -12 | Jestem tu dla ciebie - Sebastian Riedel & Cree                         | PL   |
|  50 |  34 |      |   -16 | Statystyczna - Basia Stępniak-Wilk                                     | PL   |
+-----+-----+------+-------+------------------------------------------------------------------------+------+

będzie alternatywny hicior?
 będzie alternatywny hicior?  
|  27 |  28 |    3 |    +1 | Angel - Eric Clapton                                                   | ZG   |kajman pisze:Stereo wypadło z poczekalni, a słabiutka Mela w top30.

I to jest największy ból. Mam nadzieje, że nie wyrzucą tego z zestawu, bo ostatnio wszystkie wypadki poleciały.Lemmy pisze:Słaba i bezbarwna Mela. No i na dodatek jest w trzydziestce kosztem Stereophonics
Módlmy się o to. Za dużo miernoty i bez niej.słoik pisze:Nie zdziwiłbym się, gdyby Mela spadła za tydzień.
a ja bym się z tego baaardzo ucieszyła.słoik pisze:Nie zdziwiłbym się, gdyby Mela spadła za tydzień.
Skoro wypadli, to raczej nie ma ich w poczekalni być może kosztem Basi Stępniak oraz Wilk. Nie ma co winić Meli, która i tak ma pod górkę, nagrywając tak słabe utwory.Lemmy pisze:Słaba i bezbarwna Mela. No i na dodatek jest w trzydziestce kosztem Stereophonics
Słusznie. To jeszcze noc.słoik pisze:Panie Marku: za dziesięć dziesiąta to zdecydowanie nie jest rano...
Alicja się utrzyma jeszcze ten tydzieńLemmy pisze:Czuję, że spadnie Nick Cave i Maria Peszek. Zresztą - wszystko, byle nie Alicja.

kajman pisze:Słusznie. To jeszcze noc.słoik pisze:Panie Marku: za dziesięć dziesiąta to zdecydowanie nie jest rano...

słoik pisze:Nie ma co winić Meli, która i tak ma pod górkę, nagrywając tak słabe utwory.Lemmy pisze:Słaba i bezbarwna Mela. No i na dodatek jest w trzydziestce kosztem Stereophonics
 Masz rację, odtąd już nie będę się nad bidulką znęcać.
 Masz rację, odtąd już nie będę się nad bidulką znęcać.