1320 (18.05.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
A mnie jakoś się jeszcze nie znudziła, chociaż niby powinna dużo wcześniej, bo zanim zaczęła robić furorę na LP3, to często gościła u Deblessema w Gitarą i PióremMartyr pisze:Dlaczego ta piosenka jest takim fenomenem na lp3? Ja nie widzę w niej nic specjalnego...GregF pisze:24 (-3). "Bombonierka" już teraz jest niekwestionowaną rekordzistką notowania (28 tyg.), teraz tylko 3mam kciuki, aby pomimo spadku Basi i Grzegorzowi stuknęła tutaj przynajmniej 30-tka.

- tadzio3
- Kontakt:
Nie sadze że tak nagle zmienili sie słuchacze. Ja np na pewno głosowałbym na nich nie wazne kiedy by się pojawili, a słuchaczem jestem od dawnaGary pisze:Sądzę, że mniej więcej od września zeszłego roku zmieniła się struktura słuchaczy trójki...i piosenki, które jeszcze rok temu by sobie nie poradziły radzą sobie dobrze na liście i odwrotnie.Martyr pisze:Dlaczego ta piosenka jest takim fenomenem na lp3? Ja nie widzę w niej nic specjalnego...GregF pisze:24 (-3). "Bombonierka" już teraz jest niekwestionowaną rekordzistką notowania (28 tyg.), teraz tylko 3mam kciuki, aby pomimo spadku Basi i Grzegorzowi stuknęła tutaj przynajmniej 30-tka.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
III dziesiątka:
30. ORDINARY DAY - Dolores O'Riordan
29. CAN'T COOK (WHO CARES?) - The Car Is On Fire
28. W DESZCZU MALENKICH ZÓLTYCH KWIATÓW
27. ARNOLD LAYNE - David Gilmour & David Bowie
26. MARZEC - Kasia Stankiewicz
25. CZEKAM - Ania
24. BOMBONIERKA - Basia Stepniak-Wilk & Grzegorz Turnau
23. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
22. HUMP DE BUMP - Red Hot Chili Peppers
21. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
30. ORDINARY DAY - Dolores O'Riordan
29. CAN'T COOK (WHO CARES?) - The Car Is On Fire
28. W DESZCZU MALENKICH ZÓLTYCH KWIATÓW
27. ARNOLD LAYNE - David Gilmour & David Bowie
26. MARZEC - Kasia Stankiewicz
25. CZEKAM - Ania
24. BOMBONIERKA - Basia Stepniak-Wilk & Grzegorz Turnau
23. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
22. HUMP DE BUMP - Red Hot Chili Peppers
21. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
- piotreklp3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2005 roku
- Kontakt:
- tadzio3
- Kontakt:
teraz często możemy usłyszeć "Słodką chwilę zmian"GregF pisze:A mnie jakoś się jeszcze nie znudziła, chociaż niby powinna dużo wcześniej, bo zanim zaczęła robić furorę na LP3, to często gościła u Deblessema w Gitarą i PióremMartyr pisze:Dlaczego ta piosenka jest takim fenomenem na lp3? Ja nie widzę w niej nic specjalnego...GregF pisze:24 (-3). "Bombonierka" już teraz jest niekwestionowaną rekordzistką notowania (28 tyg.), teraz tylko 3mam kciuki, aby pomimo spadku Basi i Grzegorzowi stuknęła tutaj przynajmniej 30-tka.
.
21 (+2). Ania Maria Jopek gosciła ostatnio u Niedźwiedzia w Markomanii, ale na głosy "Tu i Teraz" niespecjalnie to się przełożyło, chociaż za tydzień pewnie dotrze do Top 20
.

Ostatnio zmieniony pt maja 18, 2007 8:34 pm przez GregF, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie chodzi mi o gwałtowny, ale o lekki odpływ jednych i powrót innych...ale sam musisz przyznać, że dawniej takich piosenek typu "Młynek Kawowy" (który notabene mi się podobał) było mniej niż w ostatnim czasie i ich szczytem marzeń była 2 dziesiątkatadzio3 pisze:Nie sadze że tak nagle zmienili sie słuchacze. Ja np na pewno głosowałbym na nich nie wazne kiedy by się pojawili, a słuchaczem jestem od dawna

- piotreklp3
- Kontakt:
- piotreklp3
- Kontakt: