ja natomiast mam nadzieję, że nie dość, że na Listę wejdzie, to będzie większym przebojem niż "Distance of the Modern Hearts"Yacy pisze:po protu nie chciałbym tego usłyszeć na liście...
sorki.
 .
.sorki
 .
.Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
ja natomiast mam nadzieję, że nie dość, że na Listę wejdzie, to będzie większym przebojem niż "Distance of the Modern Hearts"Yacy pisze:po protu nie chciałbym tego usłyszeć na liście...
sorki.
 .
. .
.

no właśnie ja się nad tym zastanawiamYacy pisze:oczywiście pod warunkiem ,że ktoś zgłosiłby go do promowania
 . zobaczę jeszcze jaka sytuacja będzie jutro, może nie będzie trzeba
. zobaczę jeszcze jaka sytuacja będzie jutro, może nie będzie trzeba  .
. 
  Kampowi mówię:
  Kampowi mówię:  

Mam nadzieję, że jeszcze zaliczycie
 Mam nadzieję, że jeszcze zaliczycie  
  To chyba ich najsłabsza piosenka spośród tych, które kiedykolwiek były w zestawie do głosowania
 To chyba ich najsłabsza piosenka spośród tych, które kiedykolwiek były w zestawie do głosowania 
ja próbowałem cały tydzień to znaleźć i tez bez rezultatu. Wygląda na to, że kiepsko mi idzie z tym szukaniem.kamil_snk pisze:Szukałem przedwczoraj i nie znalazłem.

Tak, wiem, dzięki. Niestety byłem od poniedziałku bez dostępu do internetu i nie mogłem edytować.Neo01 pisze: Aha, ADDY, jest jeszcze 1 nowość.

Drugie miejsce dla kawałka granego też przez Foo Fighters, który to zespół towarzyszył w nim Johnowi Fogerty'emu. Ciekawe czy gdyby John zagrał go solo, osiągnął by podobne miejsce? O Trzecią zaś lokatę stoczona została walka tak wyrównana, że o jej zdobyciu decydowały skrajne noty!
  Drugie miejsce dla kawałka granego też przez Foo Fighters, który to zespół towarzyszył w nim Johnowi Fogerty'emu. Ciekawe czy gdyby John zagrał go solo, osiągnął by podobne miejsce? O Trzecią zaś lokatę stoczona została walka tak wyrównana, że o jej zdobyciu decydowały skrajne noty!  

OK, rozumiem, dzięki!kamil_snk pisze:Gdzieś to było wyjaśniane, po prostu w poniedziałek była premiera, wtedy też oficjalnie dodano do zestawu.