50. SINKING SOON - Norah Jones
---. DON'T HOLD BACK - Tatiana Okupnik
49. RZEKA DZIECINSTWA - Breakout
48. REHAB - Amy Winehouse
47. FEAR OF A BLANK PLANET - Porcupine Tree
46. W ZASIEGU TWEGO WZROKU - Goya
45. MIASTO BUDZI SIE - Yugopolis i Kukiz
44. SLODKA CHWILA ZMIAN - Basia Stepniak-Wilk
43. ZABI - Muzyka Konca Lata
---. MAKES ME WONDER - Maroon 5
42. READ MY MIND - The Killers
41. I DON'T KNOW HOW TO LOVE HIM - Sinead O'Connor
40. BRIANSTORM - Arctic Monkeys
---. F-1 - Voo Voo
39. TO NIE MILOSC (TO TYLKO ZLUDZENIE) - Justyna Steczkowska
38. YOUR LOVE ALONE IS NOT ENOUGH - Manic Street Preachers
37. STRACH SIE BAC - Lady Pank
36. AND IT'S SUPPOSED TO BE LOVE - Ayo
35. #9 DREAM - R.E.M.
34. SOMEWHERE OVER THE RAINBOW - Katie Melua & Eva Cassidy
33. ELITA - Buldog
32. KOLEDZY - Malenczuk/Waglewski
---. CISZA I WIATR - Artur Rojek
31. ERA RETUSZERA - Nosowska
GregF pisze:37 (b/z). Wolę udawać, że nie słyszę tekstu . Tak czy inaczej, już można powiedzieć, że nowy singiel Lady Panków na LP3 zrobił klapę, bo kiedyś to byłoby nie do pomyślenia, aby utkwił na Poczekalni na 4 tygodnie .
Trzkrotnie już coś takiego się zdarzało: Nie chcę litości 4, Rozmowa z 7, a Samotne noce aż 14.
Miałem na myśli przede wszystkim ich szczyt świetności, czyli lata 80., a to już okres późniejszy, gdy w dorobku LP nagrania znakomite coraz częsciej przeplatały się z przeciętnymi.
jszmiles pisze:Ku3a jak CI sie udalo dodzwonic?? Ludzie tu skakaja z radosci przy sluchawce jak mnie slysza
tak no to czad, bo ja po prostu wzialem sluchawke i sie dodzwonilem . za pierwszym razem . zreszta po raz pierwszy w historii udalo mi sie dodzwonic za pierwszym razem .
no nie powiem, odebrac telefon i powiedziec "Trojka, slucham"... Marzenie.
jszmiles pisze:Ku3a jak CI sie udalo dodzwonic?? Ludzie tu skakaja z radosci przy sluchawce jak mnie slysza
tak no to czad, bo ja po prostu wzialem sluchawke i sie dodzwonilem . za pierwszym razem . zreszta po raz pierwszy w historii udalo mi sie dodzwonic za pierwszym razem .
no nie powiem, odebrac telefon i powiedziec "Trojka, slucham"... Marzenie.
o! no prosze, mnie juz weszlo w krew jakos takos. mam jeszcze 2 bilty chyba na Basie... ktos chce??