Zaliczkę wpłaciłem tylko za pierwszą nockę, bo nie wiem jak dalej będzie, ale raczej nocował tak czy siak nie będę

ku3a pisze:oranżady nie będę pić

.
. ).
 ).O to się martwię ogólnie, a o to, że stracisz kolejną przyjemność zlotową to na tym wątku.ku3a pisze:że jestem chory to się nie zmartwił, ale że się nie będziemy mogli stuknąć puszeczką, to jak najbardziej.

i takie warianty do wykorzystania:
 i takie warianty do wykorzystania:O! Świetna wiadomośćYacy pisze:przy okazji informuję, że będziemy mieli wolne miejsca w aucie.
 Właśnie okazało się, że cierpimy na poważny deficyt środków do transportu bagaży, więc można powiedzieć - Wasz samochód spadł nam z nieba
  Właśnie okazało się, że cierpimy na poważny deficyt środków do transportu bagaży, więc można powiedzieć - Wasz samochód spadł nam z nieba  
Wygląda na to, że z konieczności trzeba będzie wybrać wariant ostatniYacy pisze:takie warianty do wykorzystania:
2 osoby z bagażami, 3 osoby bez bagaży lub same bagaże.
a "Heaven" wysoko wysokowwas pisze:O! Świetna wiadomośćWłaśnie okazało się, że cierpimy na poważny deficyt środków do transportu bagaży, więc można powiedzieć - Wasz samochód spadł nam z nieba

, wówczas będę kontaktował się telefonicznie z wwasem.
 , wówczas będę kontaktował się telefonicznie z wwasem.Let the sky faaaaalll...Martyr pisze:a "Heaven" wysoko wysokowwas pisze:Właśnie okazało się, że cierpimy na poważny deficyt środków do transportu bagaży, więc można powiedzieć - Wasz samochód spadł nam z nieba

Miszon, przecież jest klamra w postaci "When A Man Blind Man Cries"Miszon pisze:No i wyszło tak jak podejrzewałem: ponieważ Adele zadebiutowała o tydzień wcześniej, to nie tylko nie uczciła Zlotu pojawieniem się na pierwszym (bo była na nim tydzień wcześniej), ale jeszcze nie dotrwała do kolejnego Zlotu, bo zabrakło właśnie tego jednego tygodnia.
A szkoda, byłaby fajna klamra...