prawda
prawda
to wszystko prawda ja tez coraz czesciej szukam innych stacji radiowych,chyba PR1 jest mi teraz blizszy,a listy trójki slucham tylko w piatki kolo 18.25 gdy leci archiwum listy.Ale nawet pojawienie sie na liscie starych tytułów,np.Sultans of swing niczego tu nie zmieni to juz nie są te klimaty.Ot po prostu starzajemy sie! 

- tadzio3
- Kontakt:
Akurat listy to ja słucham i kilku innych audycji po północy. Nie podoba mi si.ę czołówka listy, ale nie nie ma kogo winić bo słuchacze tak wybierają. I tak słuchając wiele innych list, ta jest moją ulubioną i najlepszą. Nie staram sie słuchać innego radia. Po prostu włączam kompa i słucham jakies dobrej muzy, a inaczej pozostaje poczciwa trójaka, ale przyznam że to nie to samo. Znacznie nie to samo.
Jedynki też chciałbym słuchać, ale u mnie bardzo słabo odbiera, zetka ją zakłuca więc co począć.
Jedynki też chciałbym słuchać, ale u mnie bardzo słabo odbiera, zetka ją zakłuca więc co począć.
Racja
Tak. Trójka nie jest już idealna. Cóż! Takie czasy - żeby utrzymać się na rynku trzeba się komercjalizować. Na szczęście wciąż poziom tego radia znacznie odbiega od poziomu Radia Zet, które niegdyś było bardzo podobne do obecnej Trójki, a teraz przeciętny słuchacz, tylko nieco inteligentniejszy od średnio rozwiniętego szympansa wymięka po godzinie z tym radiem.