1319 (11.05.2007)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
Campari
Kontakt:

Post autor: Campari »

a ja lubilem Enrique Iglesiasa, wiec mi sie nie dziwcie, ze nie wracam do tego z sentymentem :D
kajman

Post autor: kajman »

Gary pisze:
Campari pisze:
saferłel pisze:Bjork pogromcom RMF FM :P
Szkoda, że nie znamy się z 4 lata to może ja bym wcześniej dzięki niej opuścił RMF FM również. :)
heh i tak w sumie szybko sie nawrociles, ja dopiero na dobre od 2004 porzucilem te pop bzdury (oczywiscie dobry pop nadal cenie)
heh teraz tak mówisz...będziesz starszy nie będziesz na to mówił bzdury, bo sentyment do tego czego kiedyś się słuchało zawsze jakiś pozostaje...zobaczysz za parę lat :D
Ja nie mam takich problemów bo zaczynałem słuchać muzykę w wieku lat 18 i prawie od początku dobrą muzykę.
Awatar użytkownika
saferłel
Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Post autor: saferłel »

Campari pisze:a ja lubilem Enrique Iglesiasa, wiec mi sie nie dziwcie, ze nie wracam do tego z sentymentem :D
No tak tak coś mi świta, miał fajny singiel taki, 1 czy 2....teraz chłopak zniknął...może i dobrze ;)

Przypomniało mi się, że tego Ich Troje to nawet trochę więcej lubiłem...i w sumie te bardziej banalne zespoły od tej mojej ŚW Trójcy jak nazywam REMPSBDM :D doszły później (zresztą kto nazywa je banalnymi ten nazywa) Ostatnio takim pozytywnym zaskoczeniem i takim kontrowersyjnym zespołem u mnie jest chyba Take That.[/url]
Awatar użytkownika
saferłel
Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Post autor: saferłel »

Widzę, że już rozmowa idzie mozolonie, więc też się żegnam. Do zaś.!
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

kajman pisze:
Gary pisze:heh teraz tak mówisz...będziesz starszy nie będziesz na to mówił bzdury, bo sentyment do tego czego kiedyś się słuchało zawsze jakiś pozostaje...zobaczysz za parę lat :D
Ja nie mam takich problemów bo zaczynałem słuchać muzykę w wieku lat 18 i prawie od początku dobrą muzykę.
ja to od kiedy pamiętam...listy trójki zacząłem słuchać jak miałem 8 lat. :)
GregF

Post autor: GregF »

Skoro dzis na forum zapanowała moda na wyznawanie muzycznych przewin sprzed lat, to i ja się przyznam, że w latach 80., gdy kształtowała sie moja świadomość muzyczna, do pewnego momentu moimi ulubionymi zespołami były Modern Talking i Papa Dance ;).
Dziękuję wszystkim za wspólne słuchanie i do sklikania za tydzień.
mrsap
Kontakt:

Post autor: mrsap »

Gary pisze:
kajman pisze:
Gary pisze:heh teraz tak mówisz...będziesz starszy nie będziesz na to mówił bzdury, bo sentyment do tego czego kiedyś się słuchało zawsze jakiś pozostaje...zobaczysz za parę lat :D
ja to od kiedy pamiętam...listy trójki zacząłem słuchać jak miałem 8 lat. :)
Ha!! To tak jak ja zupełnie :wink: I ja też wtedy wiedziałem już co jest dobre :wink:
ku3a

Post autor: ku3a »

jak tak sobie przeczytalem pierwsze 13 stron komentarzy, ktorych nie czytalem na zywo, to rzucilo mi sie w oczy jedno - chyba z 2/3 postow bylo o tym, ze cos jest fatalne, ze zajmuje miejsce, ze powinno zleciec i takie tam narzekania. Mam nadzieje, ze ja sam tak nie pisze (a przynajmniej nie az tak czesto), bo az nie chcialo sie tego momentami czytac.

i druga sprawa - moglibyscie w skrocie napisac co Budzynski napisal o Lady Pank. Bardzo jestem ciekaw.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Budzyński generalnie skrytykował Lady Pank za całokształt....powiedział m.in. że za komuny LP było pupilkiem władzy ludowej, a jego ciągle SB nachodziło i że teraz jak odwaga nic nie kosztuje" LP piszę taką polityczną bzurę o niby zagrożonej demokracji itp. tak mniej więcej powiedział...mam nadzieję, że nic nie pominąłem.

Ja osobiście nie staje w tym sporze po żadnej stronie...moim zdaniem Budzy nie do końca ma rację...no a poziom piosenki LP znamy. :)

o znalazłem
to co mówił Budzyński

odpowiedź Lady Pank

EDIT pełniejszy tekst w Dzienniku
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

o 21 z minutami zgasło swiatło i radio oczywiście też - i listę mogę sobie poczytać

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
stavanger
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683

Post autor: stavanger »

ku3a pisze:jak tak sobie przeczytalem pierwsze 13 stron komentarzy, ktorych nie czytalem na zywo, to rzucilo mi sie w oczy jedno - chyba z 2/3 postow bylo o tym, ze cos jest fatalne, ze zajmuje miejsce, ze powinno zleciec i takie tam narzekania.
No niestety masz rację :(
Ja się staram pisać tylko o pozytywach
ODPOWIEDZ