Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść łapę, ogon czy jaki tam ma odwłok przeciw świętu ludowemu, niech będzie pewny, że mu tę łapę, ogon czy jaki tam ma odwłok święto ludowe odrąbie w interesie klasy forowiczej, w interesie forostwa pracującego i florencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej forości, w interesie dalszej foryzacji naszego życia, w interesie naszej Synczyzny.
Ostatnio zmieniony pt kwie 19, 2013 11:04 pm przez słoik, łącznie zmieniany 2 razy.
Kertoipie, to nie dyskryminacja, zasady są jasne od tygodnia
To jest naprawdę zabawne, jak potraficie być miłymi. Kajman zwłaszcza. Tak, że dostał bana, hahahahahaha
Przepraszam, chce mi się śmiać. To chyba najlepsza lista na forum ever!
słoik pisze:Każdy prowokator czy szaleniec który odważy się podnieść łapę, ogon czy jaki tam ma odwłok przeciw świętu ludowemu, niech będzie pewny, że mu tę łąpę, ogon czy jaki tam ma odwłok święto ludowe odrąbie w interesie klasy forowiczej, w interesie forostwa pracującego i florencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej forości, w interesie dalszej foryzacji naszego życia, w interesie naszej Synczyzny.
Każdy prowokator czy szaleniec który odważy się podnieść łapę, ogon czy jaki tam ma odwłok przeciw świętu ludowemu, niech będzie pewny, że mu tę łapę, ogon czy jaki tam ma odwłok święto ludowe odrąbie w interesie klasy forowiczej, w interesie forostwa pracującego i florencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej forości, w interesie dalszej foryzacji naszego życia, w interesie naszej Synczyzny.
A ja jeszcze spieszę z mała informacją. Ponieważ wątek ubiegłotygodniowego notowania został już zamknięty, a otrzymałem tam pytanie od barb42 w sprawie słynnego listowego dżingla, zatem odpowiadam teraz:
otóż ten dżingiel jak i wiele innych można ściągnąć ze strony "Trójkofan" w archiwum sygnałów:
Dżingiel jest pod audycją "Lista Przebojów Programu Trzeciego" i nie wiedzieć czemu nazwany jest "Notowania z Wielkiej Brytanii i USA". Anyway ściągnąłem go sobie i mam ustawiony jako dzwonek w komórce
słoik pisze:Każdy prowokator czy szaleniec który odważy się podnieść łapę, ogon czy jaki tam ma odwłok przeciw świętu ludowemu, niech będzie pewny, że mu tę łapę, ogon czy jaki tam ma odwłok święto ludowe odrąbie w interesie klasy forowiczej, w interesie forostwa pracującego i florencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej forości, w interesie dalszej foryzacji naszego życia, w interesie naszej Synczyzny.
Wodzu prowadź [2]
prz_rulez pisze:Kertoipie, to nie dyskryminacja, zasady są jasne od tygodnia
jakie zasady? obawiam się, że ich nie znam. uświadomcie mnie, plisss, niewiedza jest przekleństwem :<<<
wybacz, Mistrzu, że mylę pojęcia. nie jestem jeszcze studentem :<
prz_rulez pisze:To jest naprawdę zabawne, jak potraficie być miłymi.