Ach, wszędzie matura! I nawet Turnau o niej śpiewa!
To wykonanie piosenki Grechuty nie za bardzo odbiega od oryginału, więc słucha się przyjemnie. Ale ja lubię też wariację na temat tego utworu w wykonaniu zespołu Armia. Który nawiasem mówiąc gra jutro w moim mieście.
mrsap pisze:A ostatnia płyta Toola oczywiście przepadła na LP3... ech...
Za to "Right In Two" u mnie już czwarty tydzień na pierwszym miejscu listy przebojów
A u mnie już 11, ale listę na mycharts wrzucę może jutro, może pojutrze.
No, ja swojej jeszcze nie zacząłem robić, ale numer jeden jest absolutnie nie do ruszenia
Za to teraz kolejny Turnau, nudny jak zwykle...
Czy to możliwe, że przegapiłem Travisa???
22 (N). No i druga z nowości - nie wszystkie przeróbki Grechuty udały się Turnauowi, ale akurat w "Motorku" zachował wszystko to, co czyni oryginał tak wspaniałym .
Zawiesina pisze:Ach, wszędzie matura! I nawet Turnau o niej śpiewa!
To wykonanie piosenki Grechuty nie za bardzo odbiega od oryginału, więc słucha się przyjemnie. Ale ja lubię też wariację na temat tego utworu w wykonaniu zespołu Armia. Który nawiasem mówiąc gra jutro w moim mieście.
Armia w swojej wersji zmieniła tytuł na "Archanioły i ludzie".
21 (-2). Była Basia w Poczekalni, był Turnau jako nowość z "Motorkiem", no a teraz mamy oboje razem, choć już bez punktów do Podsumowania Wszech Czasów (27 tyg.) .
30. HUMP DE BUMP - Red Hot Chili Peppers
29. POSTCARDS FROM ITALY - Beirut
28. KNIGHTS OF CYDONIA - Muse
27. MARZEC - Kasia Stankiewicz
26. W DESZCZU MALENKICH ZÓLTYCH KWIATÓW - Myslovitz
25. CAN'T COOK (WHO CARES?) - The Car Is On Fire
24. CZEKAM - Ania
23. TERAZ I TU - Anna Maria Jopek
22. MOTOREK - Grzegorz Turnau
21. BOMBONIERKA - Basia Stepniak-Wilk & Grzegorz Turnau
saferłel pisze:[
Co z tego, że 9 numerów więcej. Dla mnie może i być 100 różnicy..
Achaaaaa - to mówisz o konkursie piękności - nie zaś o tenisie. Teraz rozumiem.
To teraz w Berlinie jaki turniej? Miss Germania? Miss Bawaria? A moze Miss Zagłebia Ruhry?
Dawaj Jelena!!!
No nawet nie chodzi o to która piękniejsza (tu też wolę Ivanowić), ale przyznaj czy ty też tylko numerkami patrzysz. Ja np. użawam że ta z 14 gra lepiej niż ta z 1 turnieju nawet.
Nie dla mnie Habakuk, ostatnio w mieście Będzin gdzie chodzę do szkoły był koncert Regge - Marleyki 07 i podobno było super (ale nie z powodu muzyki, tylko wiele kuriozalnych i zabawnych sytuacji) - jak zdali moi koledzy.