I wtedy dopiero by się zrobiło gorąco!słoik pisze:Pewnie bym pękł.Neo01 pisze:A co by było potem, hmmm...Emilia pisze:![]()
Jakbym mogła, to bym Cię uściskała.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
I wtedy dopiero by się zrobiło gorąco!słoik pisze:Pewnie bym pękł.Neo01 pisze:A co by było potem, hmmm...Emilia pisze:![]()
Jakbym mogła, to bym Cię uściskała.
Za tydzień to nie bardzo, bo cenzura. Może za dwa.albarn pisze:To musi się samo urodzić w toku dyskusjiEmilia pisze:Co za problem - niech ktoś co tydzień podrzuci jakiś temat.Chociaż na próbę można rzucić za tydzień jakiś temat zupełnie z kosmosu, czy nawiąże się offtop
Ale wyobraź sobie, że spotykasz się wspólnie z kolegami celem obejrzenia meczu. Gdyby całe Wasze spotkanie opierało się wyłącznie na komentowaniu taktyki i podań, to nawet największego fana piłki by znudziło. Po prostu mecz to pretekst do fajnego spotkania w miłym gronie. Dokładnie tak samo odbieram notowanie listy.FOXD pisze:Czytając oczekiwania co poniektórych zaczynam się zastanawiać, co Tu robicie na tym wątku, skoro macie ochotę bajdurzyć o innych kwestiach niż komentowanie? Może zacznijcie od tego jaki jest tytuł wątku?
Najbardziej mi zapadł w pamięć Dario z Urugwaju, niegdyś Schalke... Dobra, konieckrzysiek83 pisze:A Rodriguezów ilu dobrych piłkarzy było, ale głównie z Ameryki Południowej, także to działka albarna, lepsi na boisku niż...ugryzę się w język
Był kiedyś taki jeden w Pogoni Szczecin (jesień 2002), wręcz legendą obrósłkrzysiek83 pisze:A Rodriguezów ilu dobrych piłkarzy było, ale głównie z Ameryki Południowej
Bo ja wiem?Emilia pisze:Oscarowy dokument.miszony pisze:poprzedni Rodriquez był ciekawszy i zastanawiam się skąd ta popularność tak nagle
No właśnie za tydzień, bo wszyscy się boją, że nie będzie o czym pisaćEmilia pisze:Za tydzień to nie bardzo, bo cenzura. Może za dwa.
Za chwilę ktoś wpadnie na pomysł, żeby osobne forum założyć... Litości!FOXD pisze:Dla tych, którzy nie akceptują przyszłotygodniowy pomysł administracji mam propozycjęMożna założyć na przyszłe notowanie alternatywny wątek, dla tzw. "wolnościowców"
Moim zdaniem porównania niewspółmierne. Różnimy się przede wszystkim w postrzeganiu formuły tego wątku.albarn pisze:Ale wyobraź sobie, że spotykasz się wspólnie z kolegami celem obejrzenia meczu. Gdyby całe Wasze spotkanie opierało się wyłącznie na komentowaniu taktyki i podań, to nawet największego fana piłki by znudziło. Po prostu mecz to pretekst do fajnego spotkania w miłym gronie. Dokładnie tak samo odbieram notowanie listy.FOXD pisze:Czytając oczekiwania co poniektórych zaczynam się zastanawiać, co Tu robicie na tym wątku, skoro macie ochotę bajdurzyć o innych kwestiach niż komentowanie? Może zacznijcie od tego jaki jest tytuł wątku?
Trudno, powtórzę się, wykluczone.Miszon pisze:Słoik mógłby zorganizować. Albo nawet nie, ale przybyć. To nie byłby Zlot, więc mógłby się pojawić.
Pochwal sie nim na forumMartyr pisze:Witam wszystkich!![]()
Też wysłałam portrecik. Lista tworzy świetną atmosferę do malunków, rysunków itp.![]()
Fajne te Lao Che
To na pewno się stanie, z resztą słoik już nas ostrzegł.albarn pisze:No właśnie za tydzień, bo wszyscy się boją, że nie będzie o czym pisaćEmilia pisze:Za tydzień to nie bardzo, bo cenzura. Może za dwa.A poza tym - może będą próby jakiejś mowy ezopowej co do zawartości listy?
Chyba tak, bo ja postrzegam to jak albarn.FOXD pisze:Moim zdaniem porównania nie współmierne. Różnimy się przede wszystkim w postrzeganiu formuły tego wątku.albarn pisze:Ale wyobraź sobie, że spotykasz się wspólnie z kolegami celem obejrzenia meczu. Gdyby całe Wasze spotkanie opierało się wyłącznie na komentowaniu taktyki i podań, to nawet największego fana piłki by znudziło. Po prostu mecz to pretekst do fajnego spotkania w miłym gronie. Dokładnie tak samo odbieram notowanie listy.FOXD pisze:Czytając oczekiwania co poniektórych zaczynam się zastanawiać, co Tu robicie na tym wątku, skoro macie ochotę bajdurzyć o innych kwestiach niż komentowanie? Może zacznijcie od tego jaki jest tytuł wątku?
brzydalkrzysiek83 pisze: kurczę, nie było mnie wtedy, smutne, Emre jakby co to mój faworyt
może gdybym w przedszkolu słuchał listy...Martyr pisze:Witam wszystkich!![]()
Też wysłałam portrecik. Lista tworzy świetną atmosferę do malunków, rysunków itp.![]()
jest na stronie Trójki.Piotr pisze:Pochwal sie nim na forum
Ja słyszałem Rodriqueza w innych stacjach raz czy dwa ale bez emocji ale w Trójce, mam wrażenie , sztucznie nadmuchali promocję.Miszon pisze:Bo ja wiem?Emilia pisze:Oscarowy dokument.miszony pisze:poprzedni Rodriquez był ciekawszy i zastanawiam się skąd ta popularność tak nagle
Ja słyszałem o nim tylko w Trójce. Nawet nie wiem, gdzie grają/grali w kinach.
Krzysiek nie zorientował się, o jakich głównie walorach piłkarzy rozmawiałyśmy.lady pisze:brzydalkrzysiek83 pisze: kurczę, nie było mnie wtedy, smutne, Emre jakby co to mój faworyt
Wiem, tak tylko napisałem. Ale ciekawie byłoby, gdyby ktoś przybył i przedstawił się jakimś innym nickiem. Wtedy nikt nie zorientowałby się, że to słoik.słoik pisze:Trudno, powtórzę się, wykluczone.Miszon pisze:Słoik mógłby zorganizować. Albo nawet nie, ale przybyć. To nie byłby Zlot, więc mógłby się pojawić.