TOPnowości - notowanie 024 (1628 LP3)
Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
Re: TOPnowości - notowanie 024 (1628 LP3)
Niemożliwe. Na chomikach jest i można sobie odsłuchać przynajmniej w kilku miejscach,  m.in. w audycjach Marka - Muzyce ciszy z 29 marca 2013 (Wielki Piątek) -  1 utwór trzeciej godziny, oraz W Tonacji Trójki z 04 kwietnia 2013 - 2 utwór w kolejności.

- 
				gżegoż
1. Alizee - JE VEUX BIEN
2. Tristan Prettyman - THE REDBOUND
3. Texas - THE CONVERSATION
4. Crystal Fighters - WAVE
5. Baaba i Gabriela - METALOWCY

2. Tristan Prettyman - THE REDBOUND
3. Texas - THE CONVERSATION
4. Crystal Fighters - WAVE
5. Baaba i Gabriela - METALOWCY
- 
				rafal92
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2010 r.
Wielkie dziękiAro pisze:Niemożliwe. Na chomikach jest i można sobie odsłuchać przynajmniej w kilku miejscach, m.in. w audycjach Marka - Muzyce ciszy z 29 marca 2013 (Wielki Piątek) - 1 utwór trzeciej godziny, oraz W Tonacji Trójki z 04 kwietnia 2013 - 2 utwór w kolejności.

1. 8,5 Jeff Pevar & Jon Anderson - RIVER OF DREAMS
2. 6,5 Ben Taylor - OH BROTHER
3. 6,0 Alison Moyet - WHEN I WAS YOUR GIRL
4. 6,0 British Sea Power - MACHINERIES OF JOY
5. 5,5 Noah And The Whale - THERE WILL COME A TIME
5,5 Boz Scaggs - MIXED UP SHOOK UP GIRL
5,5 Crystal Fighters - WAVE
5,5 Marek Dyjak - RUMBA
5,0 Texas - THE CONVERSATION
4,0 Lisa Loeb - NO FAIRY TALE
4,0 Tristan Prettyman - THE REDBOUND
3,5 Jamie Cullum - EVERYTHING YOU DIDN'T DO
3,0 Alizee - JE VEUX BIEN
2,0 Baaba i Gabriela - METALOWCY
Bardzo słabo (choć nie koszmarnie). Dlatego dziś bez punktów
3,0 Alison Moyet - WHEN I WAS YOUR GIRL
2,5 Baaba i Gabriela - METALOWCY
1,5 Ben Taylor - OH BROTHER
2,0 Boz Scaggs - MIXED UP SHOOK UP GIRL
4,5 British Sea Power - MACHINERIES OF JOY
3,0 Crystal Fighters - WAVE
3,5 Jeff Pevar & Jon Anderson - RIVER OF DREAMS
3,5 Lisa Loeb - NO FAIRY TALE
4,0 Marek Dyjak - RUMBA
4,0 Noah And The Whale - THERE WILL COME A TIME
2,5 Texas - THE CONVERSATION
2,0 Tristan Prettyman - THE REDBOUND

3,0 Alison Moyet - WHEN I WAS YOUR GIRL
2,5 Baaba i Gabriela - METALOWCY
1,5 Ben Taylor - OH BROTHER
2,0 Boz Scaggs - MIXED UP SHOOK UP GIRL
4,5 British Sea Power - MACHINERIES OF JOY
3,0 Crystal Fighters - WAVE
3,5 Jeff Pevar & Jon Anderson - RIVER OF DREAMS
3,5 Lisa Loeb - NO FAIRY TALE
4,0 Marek Dyjak - RUMBA
4,0 Noah And The Whale - THERE WILL COME A TIME
2,5 Texas - THE CONVERSATION
2,0 Tristan Prettyman - THE REDBOUND
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
I znowu wprowadzono mnie w błąd, bowiem na chomiku nie znalazłem Jeffa Pevara w duecie z Jonem Andersonem! 
Trochę się spóźniłem ale chyba będzie mi darowane???
1. [ 6,5 ] Boz Scaggs - MIXED UP SHOOK UP GIRL
2. [ 6,0 ] Alison Moyet - WHEN I WAS YOUR GIRL
3. [ 6,0 ] Texas - THE CONVERSATION
4. [ 5,5 ] Noah and the Whale - THERE WILL COME A TIME
5. [ 5,0 ] Marek Dyjak - ATRAMENTOWA RUMBA
----------------------------------------------------------
[ 5,0 ] Jamie Cullum - EVERYTHING YOU DIDN'T DO
[ 4,5 ] British Sea Power - MACHINERIES OF JOY
[ 4,5 ] Lisa Loeb - NO FAIRY TALE
[ 4,0 ] Ben Taylor - OH BROTHER
[ 3,5 ] Crystal Fighters - WAVE
[ 3,5 ] Tristan Prettyman - THE REDBOUND
[ 2,5 ] Alizee - JE VEUX BIEN
[ 1,5 ] Baaba i Gabriela - METALOWCY
[ ... ] Jeff Pevar & Jon Anderson - RIVER OF DREAMS

Trochę się spóźniłem ale chyba będzie mi darowane???
1. [ 6,5 ] Boz Scaggs - MIXED UP SHOOK UP GIRL
2. [ 6,0 ] Alison Moyet - WHEN I WAS YOUR GIRL
3. [ 6,0 ] Texas - THE CONVERSATION
4. [ 5,5 ] Noah and the Whale - THERE WILL COME A TIME
5. [ 5,0 ] Marek Dyjak - ATRAMENTOWA RUMBA
----------------------------------------------------------
[ 5,0 ] Jamie Cullum - EVERYTHING YOU DIDN'T DO
[ 4,5 ] British Sea Power - MACHINERIES OF JOY
[ 4,5 ] Lisa Loeb - NO FAIRY TALE
[ 4,0 ] Ben Taylor - OH BROTHER
[ 3,5 ] Crystal Fighters - WAVE
[ 3,5 ] Tristan Prettyman - THE REDBOUND
[ 2,5 ] Alizee - JE VEUX BIEN
[ 1,5 ] Baaba i Gabriela - METALOWCY
[ ... ] Jeff Pevar & Jon Anderson - RIVER OF DREAMS
					Ostatnio zmieniony pt kwie 12, 2013 9:07 pm przez Sundrajta, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sundrajta
Muszę się przyznać że w natłoku zajęć nie odsłuchałem nawet fragmentu na stronie z nowościami piosenki, która dziś wygrała!   

Drugie miejsce przypadło Alison Moyet pamiętam jej "Miłosne Listy". Najniższy stopień podium dla nieznanej mi bliżej formacji "Moc Brytyjskiego Morza" - fajna nazwa.
 pamiętam jej "Miłosne Listy". Najniższy stopień podium dla nieznanej mi bliżej formacji "Moc Brytyjskiego Morza" - fajna nazwa.   Jeszcze nadmienię, że tuż za podium wylądował Marek Dyjak ze swoim niepowtarzalnym głosem, ale tym razem rzeczywiście jego propozycja nie powala!
 Jeszcze nadmienię, że tuż za podium wylądował Marek Dyjak ze swoim niepowtarzalnym głosem, ale tym razem rzeczywiście jego propozycja nie powala! 
Ogólnie trzeba przyznać, że poziom jest słabiutki! A do tego jak zwykle francuska piosenka w ogonie naszego podsumowania! 

01. [ 5,50 ] Jeff Pevar & Jon Anderson - RIVER OF DREAMS
02. [ 5,12 ] Alison Moyet - WHEN I WAS YOUR GIRL
--------------------------------------------------------------
03. [ 4,42 ] British Sea Power - MACHINERIES OF JOY
04. [ 3,81 ] Marek Dyjak - ATRAMENTOWA RUMBA
05. [ 3,69 ] Crystal Fighters - WAVE
06. [ 3,69 ] Noah and the Whale - THERE WILL COME A TIME
07. [ 3,69 ] Lisa Loeb - NO FAIRY TALE
08. [ 3,50 ] Jamie Cullum - EVERYTHING YOU DIDN'T DO
09. [ 3,38 ] Tristan Prettyman - THE REDBOUND
10. [ 3,38 ] Texas - THE CONVERSATION
11. [ 3,08 ] Boz Scaggs - MIXED UP SHOOK UP GIRL
-----------------------------------------------------------
12. [ 2,96 ] Ben Taylor - OH BROTHER
13. [ 2,42 ] Baaba i Gabriela - METALOWCY
14. [ 2,31 ] Alizee - JE VEUX BIEN
W konkurencji skrajności wygrała piosenka Jamie'ego Culluma (najniższa 0 / najwyższa 9).
Najniżej cały zestaw ocenił o dziwo Isenor ze średnią - 2,25! Bowiem temik3 przyznał aż sześć ocen zero (co chyba jest rekordem? A jednak wyszła mu średnia aż 2,5) Najwyżej zaś tradycyjnie (?) Lopez, którego średnia wyniosła - 5,57!
I witamy w gronie nowego uczestnika o nicku romec, mam nadzieję że przyszedł do nas na dłużej? 

głosowało 13 osób [ średnia wszystkich ocen - 3,62 ]

Drugie miejsce przypadło Alison Moyet
 pamiętam jej "Miłosne Listy". Najniższy stopień podium dla nieznanej mi bliżej formacji "Moc Brytyjskiego Morza" - fajna nazwa.
 pamiętam jej "Miłosne Listy". Najniższy stopień podium dla nieznanej mi bliżej formacji "Moc Brytyjskiego Morza" - fajna nazwa.   Jeszcze nadmienię, że tuż za podium wylądował Marek Dyjak ze swoim niepowtarzalnym głosem, ale tym razem rzeczywiście jego propozycja nie powala!
 Jeszcze nadmienię, że tuż za podium wylądował Marek Dyjak ze swoim niepowtarzalnym głosem, ale tym razem rzeczywiście jego propozycja nie powala! Ogólnie trzeba przyznać, że poziom jest słabiutki! A do tego jak zwykle francuska piosenka w ogonie naszego podsumowania!

01. [ 5,50 ] Jeff Pevar & Jon Anderson - RIVER OF DREAMS
02. [ 5,12 ] Alison Moyet - WHEN I WAS YOUR GIRL
--------------------------------------------------------------
03. [ 4,42 ] British Sea Power - MACHINERIES OF JOY
04. [ 3,81 ] Marek Dyjak - ATRAMENTOWA RUMBA
05. [ 3,69 ] Crystal Fighters - WAVE
06. [ 3,69 ] Noah and the Whale - THERE WILL COME A TIME
07. [ 3,69 ] Lisa Loeb - NO FAIRY TALE
08. [ 3,50 ] Jamie Cullum - EVERYTHING YOU DIDN'T DO
09. [ 3,38 ] Tristan Prettyman - THE REDBOUND
10. [ 3,38 ] Texas - THE CONVERSATION
11. [ 3,08 ] Boz Scaggs - MIXED UP SHOOK UP GIRL
-----------------------------------------------------------
12. [ 2,96 ] Ben Taylor - OH BROTHER
13. [ 2,42 ] Baaba i Gabriela - METALOWCY
14. [ 2,31 ] Alizee - JE VEUX BIEN
W konkurencji skrajności wygrała piosenka Jamie'ego Culluma (najniższa 0 / najwyższa 9).
Najniżej cały zestaw ocenił o dziwo Isenor ze średnią - 2,25! Bowiem temik3 przyznał aż sześć ocen zero (co chyba jest rekordem? A jednak wyszła mu średnia aż 2,5) Najwyżej zaś tradycyjnie (?) Lopez, którego średnia wyniosła - 5,57!
I witamy w gronie nowego uczestnika o nicku romec, mam nadzieję że przyszedł do nas na dłużej?

głosowało 13 osób [ średnia wszystkich ocen - 3,62 ]
					Ostatnio zmieniony pt kwie 12, 2013 9:06 pm przez Sundrajta, łącznie zmieniany 1 raz.

- Sundrajta
Tym razem ja w zastępstwie, a może nawet w rewanżu   za ADDY'ego przedstawiam wyniki punktowe.
  za ADDY'ego przedstawiam wyniki punktowe. 
Dziś wygrała "wyszczuplona" wersja słynnej wokalistki z głębokim głosem. Jednak nie wszyscy o niej zapomnieli!
Jeff Pevar w "tajemniczym" duecie z Jonem Andersonem na drugim miejscu, a BSP zdobyło najniższy szczebel podium! 

I w tym podsumowaniu Alizee znacznie wyżej niż w systemie ocenowym, brawo! Tego samego dokonała piosenka o metalowcach Baaby i Gabrieli. 

01. Alison Moyet - WHEN I WAS YOUR GIRL ................ 3+5+5+2+5+2+3+1+3+4 = 33
02. Jeff Pevar & Jon Anderson - RIVER OF DREAMS ............... 4+5+5+2+4+4+5 = 29
03. British Sea Power - MACHINERIES OF JOY ..................... 5+1+4+3+1+3+2 = 19
04. Texas - THE CONVERSATION ........................................ 1+5+4+2+3+3 = 18
05. Marek Dyjak - ATRAMENTOWA RUMBA ............................... 4+4+2+4+1 = 15
06. Noah and the Whale - THERE WILL COME A TIME ................ 2+4+4+1+1+2 = 14
07. Baaba i Gabriela - METALOWCY ....................................... 1+2+5+4+1 = 13
08. Crystal Fighters - WAVE ................................................... 3+3+5+2 = 13
09. Jamie Cullum - EVERYTHING YOU DIDN'T DO .......................... 3+3+5+1 = 12
10. Lisa Loeb - NO FAIRY TALE .................................................. 2+5+3 = 10
11. Alizee - JE VEUX BIEN ........................................................... 5+5 = 10
12. Tristan Prettyman - THE REDBOUND ...................................... 1+1+2+4 = 8
13. Boz Scaggs - MIXED UP SHOOK UP GIRL ........................................ 3+5 = 8
14. Ben Taylor - OH BROTHER ..................................................... 1+2+4 = 7
głosowało 15 osób - piosenek 14

za ADDY'ego przedstawiam wyniki punktowe.
  za ADDY'ego przedstawiam wyniki punktowe. Dziś wygrała "wyszczuplona" wersja słynnej wokalistki z głębokim głosem. Jednak nie wszyscy o niej zapomnieli!
Jeff Pevar w "tajemniczym" duecie z Jonem Andersonem na drugim miejscu, a BSP zdobyło najniższy szczebel podium!

I w tym podsumowaniu Alizee znacznie wyżej niż w systemie ocenowym, brawo! Tego samego dokonała piosenka o metalowcach Baaby i Gabrieli.

01. Alison Moyet - WHEN I WAS YOUR GIRL ................ 3+5+5+2+5+2+3+1+3+4 = 33
02. Jeff Pevar & Jon Anderson - RIVER OF DREAMS ............... 4+5+5+2+4+4+5 = 29
03. British Sea Power - MACHINERIES OF JOY ..................... 5+1+4+3+1+3+2 = 19
04. Texas - THE CONVERSATION ........................................ 1+5+4+2+3+3 = 18
05. Marek Dyjak - ATRAMENTOWA RUMBA ............................... 4+4+2+4+1 = 15
06. Noah and the Whale - THERE WILL COME A TIME ................ 2+4+4+1+1+2 = 14
07. Baaba i Gabriela - METALOWCY ....................................... 1+2+5+4+1 = 13
08. Crystal Fighters - WAVE ................................................... 3+3+5+2 = 13
09. Jamie Cullum - EVERYTHING YOU DIDN'T DO .......................... 3+3+5+1 = 12
10. Lisa Loeb - NO FAIRY TALE .................................................. 2+5+3 = 10
11. Alizee - JE VEUX BIEN ........................................................... 5+5 = 10
12. Tristan Prettyman - THE REDBOUND ...................................... 1+1+2+4 = 8
13. Boz Scaggs - MIXED UP SHOOK UP GIRL ........................................ 3+5 = 8
14. Ben Taylor - OH BROTHER ..................................................... 1+2+4 = 7
głosowało 15 osób - piosenek 14
No akurat to temik3 przyznał sześć zer, a Isenor miał średnią 2,25.Sundrajta pisze:Najniżej cały zestaw ocenił o dziwo temik3 ze średnią - 2,25! Bowiem Isenor przyznał aż sześć ocen zero (co chyba jest rekordem? A jednak wyszła mu średnia aż 2,5) Najwyżej zaś tradycyjnie (?) Lopez, którego średnia wyniosła - 5,57!
A Lopez faktycznie często ma najwyższą średnią, ale niedawno miał najniższą.
Jeszcze lepiej wypadli Metalowcy, który średnią mieli niewiele wyższą niż Alizee, a załapali się do górnej połówki.Sundrajta pisze:I w tym podsumowaniu Alizee znacznie wyżej niż w systemie ocenowym, brawo!
- 
				temik3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Yes kajman, tak to ja zapakowałem 6 kółek, ale widzę po nowym zestawie, że aż tyle nie będzie co najwyżej dwa, chyba, że jeszcze coś czego nie słyszałem a liczę na niezłe nagranie mnie in minus zaskoczy. Ale średniej najniższej nie będę miał napewno.  

- 
				Lopez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 1406
Wydawało mi się, że w tym tygoniu byłem w ocenianiu dość surowy...Sundrajta pisze:Najwyżej zaś tradycyjnie (?) Lopez, którego średnia wyniosła - 5,57!

- Sundrajta
Sorry panowiekajman pisze:No akurat to temik3 przyznał sześć zer, a Isenor miał średnią 2,25.Sundrajta pisze:Najniżej cały zestaw ocenił o dziwo temik3 ze średnią - 2,25! Bowiem Isenor przyznał aż sześć ocen zero (co chyba jest rekordem? A jednak wyszła mu średnia aż 2,5) Najwyżej zaś tradycyjnie (?) Lopez, którego średnia wyniosła - 5,57!
 toż to szok... i zdecydowanie zmęczenie materiału!
  toż to szok... i zdecydowanie zmęczenie materiału! Miałem dzisiaj ciężki dzień i to się od razu odzwierciedla w pracy na forum. Zaraz się wszystko naprawi!

- ADDY
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
- Kontakt:
Tym razem ja dziękuję Sundrajcie za podliczenie wyników. Miałem egzamin na motocykl, więc nie mogłem być w domu na czas. Nie zdałem! Osobiście odradzam przystępowania do egzaminu na nowych zasadach bez przygotowania  Zdawalność  zmalała z 85 do 15 procent
 Zdawalność  zmalała z 85 do 15 procent