Cairine pisze:Dobre komentarze zawsze mile widziane
Tym bardziej, że Riverside naprawdę kawał dobrej roboty odwalili... już niebawem zobaczymy jak wypadną na żywo.
Czemu dobre tak, a złe nie. To mi śmierdzi fałszem na kilka kilometrów.
A Riverside takie sobie, a w każdym razie zdecydowanie gorsze od Celebrity.
I jak sobie pomyślę, że jakiś Rodriguez jest wyżej niż Metallica to ręce i nogi się uginają.
Lemmy pisze:Szkoda, że Metallica spada. Chociaż z drugiej strony - nadal są w Top 10. Trzydziesty tydzień na liście, brawo .
Ale to tylko oczko w dół
Jedyne co mnie martwi, to że Metallica kiedyś będzie musiała spaść. A następny album dopiero w roku 2014. Więc dopóki czegoś znowu nie scoverują, to ich na liście nie usłyszymy .
Miszon pisze:Spotrzeżenia Jopkologa pokrywają się jak widzę ze spotrzeżeniami innych weteranów forum.
Mnie tam najbardziej się podobało, jak ocenianie czy coś jest fajne czy nie, czy spada czy nie, było tylko tłem dla innych rozważań o muzyce, czy nawet nie o niej. Czasami jeszcze takie coś się zdarza, ale rzadko.
Ale to wtedy jest offtop, który też jest niemile widziany.
Jestem raczej młodszy stażem, nie wiem jak było dawniej . Moim zdaniem czasem również wątek do komentowania listy ma jakiś ciekawy leitmotiv itp. Tylko że tworzy się on na żywo, na szybko. Nie zawsze wystarczy czasu (i pomysłowości), by napisać coś oryginalnego. Taka wg mnie specyfika tego wątku - jak napisał kajman - to taki trochę czat. Jeśli się zacznę rozpisywać o jakimś utworze, to zanim wyślę posta, pojawi się już 20 komentarzy odnośnie następnych piosenek i "tempo" dyskusji się rozmyje.
Ostatnio zmieniony pt kwie 12, 2013 9:24 pm przez kamil_snk, łącznie zmieniany 1 raz.
Miszon pisze:Czyli Hey. Coś Co tam niespecjalnie sobie radzi. Po megasukcesie poprzedniego makabrycznego jak na nich utworu, to bardzo to dziwi, czemu tak słabo.
Poprzedni akurat był całkiem jak na nich dobry, Co tam to jeden z najgorszych.
Miszon pisze:Spotrzeżenia Jopkologa pokrywają się jak widzę ze spotrzeżeniami innych weteranów forum.
Mnie tam najbardziej się podobało, jak ocenianie czy coś jest fajne czy nie, czy spada czy nie, było tylko tłem dla innych rozważań o muzyce, czy nawet nie o niej. Czasami jeszcze takie coś się zdarza, ale rzadko.
Ale to wtedy jest offtop, który też jest niemile widziany.
Zależy. Jeśli w tle przewijała się Lista, to jakoś to nie przeszkadzało. Jedynie jak dyskusja offtopowa trwała najlepsze, nawet po Liście, to było stanowcze "stop".
Dziś słyszałem w jakimś innym radio Come away Melinda i wydała mi się podobna klimatem do czegoś. Teraz właśnie się zorientowałem, że to Sugar Mana.
Neo01 pisze:Cześć Krzysiek A jak tam Twoje zapatrywania co do zlotu, jak już tak pytam...
cześć, co do zlotu to ja najwcześniej na jesieni, w końcu mam nadzieję na zlot sąsiedniego forum w lecie...
Och jakie dobre Deep Purple, wolę jednak ze 200 ich innych piosenek.
Deep purple bez zmian,sugar man poszedł do góry.Ciekawe ,jak będzie za tydzień,a utwór metalliki dołączył do utworów ,które nigdy nie były na1 miejscu ,a były 30 tygodni na liście.