w sumie czemu nie?Yacy pisze:Nie powinno być "wyjazdowa z Bydgoszczu"?
Wg Pana Manna właśnie tak powinno być

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
w sumie czemu nie?Yacy pisze:Nie powinno być "wyjazdowa z Bydgoszczu"?
Pewnie przy takich warunkach na drodze prościej było tam zostać i zrobić wyjazdówkę, niż wracać do stolicy.słoik pisze:Czy jest jakiś szczególny powód, że dziś lista na urodziny wyjechała (w podtekście co ma hotel Bohema w Bydgoszczy wspólnego z urodzinami Trójki i Lanym Poniedziałkiem)?
Ja się jeszcze nie do końca doleczyłem. Poza tym mnie by tam nie wpuścili - to excluzywny hotel.słoik pisze:Kajmanie, a Ty nie skorzystałeś z okazji pobytu na wyjazdowej? Agresorzy mają rzut beretem już do Torunia.
Obydwa totalna beznadzieja. Lepsze od tego Violins, ale w zestawie nie było.TomaszBr pisze:Szkoda, że to przeciętne Stereo weszło, a rewelacyjnemu In A Moment się nie udało.
Raczej trzeci.Tomekk pisze:Green Day to wiocha![]()
to tylko jedna osoba tak napisała, ale fama już drugi rok hula po świecie
Na poczekalni się zakończy, choć całkiem możliwe, ze kilka tygodni się w niej pobujają.piotr1990 pisze:Ciekawe jak sobie ten Saxon poradzi...mógłby trochę pobyć na liście...
Ja uważam ze mysza brzmi zdecydowanie ładniej od mysz...ysłoik pisze:Czytałem kiedyś wypowiedź Polaka uczącego polskiego Finów, którzy nie potrafili zrozumieć, że "mysz" jest rodzaju żeńskiego, mimo że nie kończy się na "-a".Yacy pisze:Nie powinno być "wyjazdowa z Bydgoszczu"?
Tylko jak ją ująć w liczbę mnogą z końcówką "a"miszony pisze:Ja uważam ze mysza brzmi zdecydowanie ładniej od mysz...ysłoik pisze:Czytałem kiedyś wypowiedź Polaka uczącego polskiego Finów, którzy nie potrafili zrozumieć, że "mysz" jest rodzaju żeńskiego, mimo że nie kończy się na "-a".Yacy pisze:Nie powinno być "wyjazdowa z Bydgoszczu"?
I gdzie tu końcówka "a"?miszony pisze:np. tych myszów ??
Ta ostatnia płyta Sinead jest kapitalna i mam nadzieję ze ta ostatnia pisoenka będzie w pierwszej 30-stceTomekk pisze:super Sinead, ta ma większe szanse na Top 30 niż zeszłoroczna.
czyżby to najwyżej notowana nowość w poczekalni?