Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
A co, bo wyłączone mam radio.Brian pisze:Okurde, jak smutno się zrobiło na koniec...
7 miejsce pod względem częstotliwości pojawiania się na antenie w marcu: sprawdźCorleone pisze:Strachy obrały niewłaściwy kierunek, to miało atakować podium. Może za często w Trójce grają?
Tak jak powiedziałem wcześniej, ja się zapytałem.gżegoż pisze:Ktoś ze słuchaczy się pytał
Odczytany list w sprawie alpinistów i Wish You Were Here na koniec. Ciary, choć ten jeden raz w generalnie rozczarowującej dzisiejszej Liście... szkoda, że smutne ciary.Emilia pisze:A co, bo wyłączone mam radio.
Nie. Robić swoje po prostu. Bez bohaterstwa, tylko dzień po dniu, krok po kroku. Być odpowiedzialnym, aktywnym obywatelem. To ważniejsze w dzisiejszych czasach. Przecież o to woła ten chórek dziecięcy.adameria pisze:Taaaa... Nic tylko zawiązać sobie kamień u szyi i rzucić się z Mariota...Miszon pisze:(...)Przynajmniej dla mnie to główny motyw tego kawałka.słoik pisze:Peszek musi wybierać, myśleć jak żyć, a samo życie jest przerażające.![]()
Gitara jest tam chyba najbardziej wyrazista (choć trochę sztucznakajman pisze:Najbardziej synthpopowy (a przynajmniej jeden z najbardziej). Nigdy bym nie wpadł, że ktoś może szukać tam coś z rocka.marsvolta pisze:To najbardziej rockowy numer Hay'a na tej płycie.
Obawiam się, że nie ma tam tak znamienitego odpowiednika. Jest coś na modłę Radia Roxy czy Eski Rock:albarn pisze:pytanie do prza, może wie - jest jakiś czeski odpowiednik LP3?
Coś mi się przypomniało poniewczasie a propos tej poezji:konwicki1980 pisze:Nie ma róży bez ognia
Nie ma ognia bez róży.
POezja normalnie.
Żle!LLucky pisze: Jestem bananem.