Ale co wciąga?Neo01 pisze: ...
2. Ja chyba trochę ogarniam, wciąga to po prostu

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale co wciąga?Neo01 pisze: ...
2. Ja chyba trochę ogarniam, wciąga to po prostu
Zdecydowanie powinna już pójść śladem swojego tekstu...sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 9 | 8 | 21 | -1 | Skyfall - Adele | ZG |
Wara mi od Sinatry!lady pisze:Sinatry ?słoik pisze:Ten facet lepszy od Franka.
Pewnie mewy.Emilia pisze:Ciekawe co słychać u faceta od Budgie.
Kod: Zaznacz cały
| 8 | 7 | 6 | -1 | I Can't Get No Gratisfaction - Strachy na Lachy | PL |
3. Peszekpawel76 pisze:Ogłaszam szybki konkurs na pierwszą trójkę dzisiejszego notowania.3.t.love-luchy phere 2. depeche mode -heaven 1. jaromir nohavica-minulost. kto następny?
Dokładnie jest tak:LLucky pisze:Chyba "w szkle ryte", słoiku?słoik pisze:Szkłem skrycie ryte tatuaże.
Ło matko, że ja przeoczyłam ten kawałek, mam nowy numer na Koszmarlistę.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 8 | 7 | 6 | -1 | I Can't Get No Gratisfaction - Strachy na Lachy | PL |
tylko "podpisz się, no podpisz się "barb42 pisze: Ło matko, że ja przeoczyłam ten kawałek, mam nowy numer na Koszmarlistę.
3. DepecheDaniel84 pisze: 3. Peszek
2. Metallica
1. Bowie
Ah, Słoik - romantyk.słoik pisze:Dokładnie jest tak:LLucky pisze:Chyba "w szkle ryte", słoiku?słoik pisze:Szkłem skrycie ryte tatuaże.
Kiedy cię spotkam jak mam spojrzeć
żebyś nie mogła w oczach dojrzeć
starego głodu którym hojnie
obdarowałem tyle spojrzeń
blasku księżyca który każe
od ścian odbijać się od marzeń
do zjawy twej wyciągać ręce
w śniegu pościeli pisać wiersze
szkłem ryte skrycie tatuaże
ave
3. Peszekpawel76 pisze:Ogłaszam szybki konkurs na pierwszą trójkę dzisiejszego notowania.
Ach, to nie ja, to Mirek.Emilia pisze:Ah, Słoik - romantyk.
Kod: Zaznacz cały
| 7 | 9 | 4 | +2 | Co tam? - Hey | PL |
A macie jakieś inne franki na wymianę? Nie? To skoro o Oscarach(c) mowa, to ja wymienię: Franki goes to Hollywood.Emilia pisze:Wara mi od Sinatry!lady pisze:Sinatry ?słoik pisze:Ten facet lepszy od Franka.
napisz o DM jeszcze z pięć razy i każdy zauważypawel76 pisze:Depeche mode nie będzie już na 1, tylko trochę niżej. Kiedy wraca niedżwiedż? Czy ktoś wie.