Gary pisze:takiemu to dobrze też bym chciał być w takim sklepie w Lądku zdroju
jednego dnia rano siostra sie mnie spytala co bede robic tego dnia. Powiedzialem, ze pochodze troche po sklepach. Wracam wieczorem i siostra sie pyta jak tam, czy kupilem jakie spodnie, bluzki, t-shirty. What?! No mialem przeciez polazic po sklepach. Owszem, polazilem, kupilem z 8 plyt
Campari pisze:dokladnie, sklepów muzycznych im zazdroszcze i to bardzo, duzo fajnej muzyki w rozsadnych cenach
no wlasnie, kupilem m.in. 4 plyty Dire Straits, kazda po 5 funtow, jedno Iron Maiden za 5, Disturbed i Fratellis za 8, Razorlight za 9, Billy Talent za 10, nowe Arctic Monkeys za 7!
Campari pisze:dokladnie, sklepów muzycznych im zazdroszcze i to bardzo, duzo fajnej muzyki w rozsadnych cenach
no wlasnie, kupilem m.in. 4 plyty Dire Straits, kazda po 5 funtow, jedno Iron Maiden za 5, Disturbed i Fratellis za 8, Razorlight za 9, Billy Talent za 10, nowe Arctic Monkeys za 7!
kajman pisze:Na razie jestem na poziomie wspólnego, tylko nie wiem czy pomyliłem się tylko we wspólnym czy także w swoim. Czyli albo na zero albo 2 w przód.
a u mnie koncowka nie po mojej mysli. Zakonczylem swoj wystep na -6 .
Gary pisze:takiemu to dobrze też bym chciał być w takim sklepie w Lądku zdroju
jednego dnia rano siostra sie mnie spytala co bede robic tego dnia. Powiedzialem, ze pochodze troche po sklepach. Wracam wieczorem i siostra sie pyta jak tam, czy kupilem jakie spodnie, bluzki, t-shirty. What?! No mialem przeciez polazic po sklepach. Owszem, polazilem, kupilem z 8 plyt
hehe wiem cos o tym, jak bylem w Paryzu wszyscy oblecieli cale wielkie centrum handlowe, a ja pol dnia spedzilem w sklepiem plytowym tez kupilem kilka plyt i tez bylo pytanie czy kupilem jakies ciuchy. heh, who cares ubrania i takie tam, liczy sie muzyka
IZA pisze:Nelly Furtado na 5. Kawałek niewątpliwie uniwersalny, każde radio (może za wyjątkiem pewnej rozgłośni z Torunia) go gra
Której z Torunia? Chyba że 1 już zlikwidowali.
Podpowiem tylko, ze na pewno nie miałam na myśli radia GRA
A druga podpowiedź jest taka, że właściciel (wręcz Ojciec) tego radia ubiega się teraz o wsparcie finasowe od państwa dla swojej uczelni.
ku3a pisze:jednego dnia rano siostra sie mnie spytala co bede robic tego dnia. Powiedzialem, ze pochodze troche po sklepach. Wracam wieczorem i siostra sie pyta jak tam, czy kupilem jakie spodnie, bluzki, t-shirty. What?! No mialem przeciez polazic po sklepach. Owszem, polazilem, kupilem z 8 plyt
3 (+2). No proszę, Daukszewicz w swoim chyba pierwszym podejściu do LP3 dotarł aż tutaj - szkoda tylko, ze z niepotrzebnie próbującym go zagłuszyć Hunterem .
GregF pisze:3 (+2). No proszę, Daukszewicz w swoim chyba pierwszym podejściu do LP3 dotarł aż tutaj - szkoda tylko, ze z niepotrzebnie próbującym go zagłuszyć Hunterem .
ku3a pisze:no wlasnie, kupilem m.in. 4 plyty Dire Straits, kazda po 5 funtow, jedno Iron Maiden za 5, Disturbed i Fratellis za 8, Razorlight za 9, Billy Talent za 10, nowe Arctic Monkeys za 7!
Rewelacja A zdążyłeś już coś z tego przesłuchać?
yhy
wczoraj najpierw odsluchalem ostatnie notowanie LP3, a potem zabralem sie za te wszystkie plyty i single. Dzis kontynuowalem. W sumie przesluchalem 13 plyt (lacznie z tymi ktore juz mialem w domu) i 4 single . Ale to chyba tyle na dzis, bo dzis mam zamiar posluchac jeszcze Stelmiego i przede wszystkim Mariusza Owczarka. A do odsluchania zostal mi jeszcze tylko Billy Talent.
Łojej! Zdecydownie lepiej byłoby jeszcze jeden tydzien Katie na pierwszym, niz "Ruby". Za tydzięn mógłby Hunter wskoczyc na szczyt To by było ciekawie.
2 (-1). Był już najwyższy czas, żeby Katie ustąpiła ze szczytu (3 tygodnie i o 3 za długo), chociaż to, co weszło w zamian, robi jeszcze gorsze wrażenie :-/.