Powtórka z rozrywki

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
Bodeczek

Powtórka z rozrywki

Post autor: Bodeczek »

Jest to jedna z najbardziej charakterystycznych audycji trójkowych. Na szczęście wróciła na swoje poczesne miejsce. Od wielu lat zbieram pliki dźwiękowe, które pojawiały się w tej audycji (zresztą i nie tylko z "Powtórki z rozrywki"...). Jeśli ktos z forumowiczów będzie zainteresowany chętnie mogę je odostępniać, oczywiście sukcesywnie, licząc, że może moja kolekcja się powiększy ...
A na zachętę mogę zamieścić piosenkę tytułową Powtórki z rozywki:

http://s003.wyslijto.pl/?file_id=58591760359618456731
ziutek

Re: Powtórka z rozrywki

Post autor: ziutek »

Bodeczek pisze:Jeśli ktos z forumowiczów będzie zainteresowany...
No jasne, że tak :)
Od dawna szukam dwóch seriali Wolskiego, które prawdopodobnie kiedyś były powtarzane, ale jakoś mi umknęły: "Enklawa" i "Laboratorium nr 8". Słuchałem ich wieki temu w 60-ce, a teraz nigdzie ich nie mogę znaleźć. Może zupełnie przypadkiem są w Twoich zbiorach?
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

A masz może jakiś spis tego co masz?
Awatar użytkownika
Bodeczek

Post autor: Bodeczek »

ze spisem może być kłopot, ale będzie tylko musze trochę nad tym poracować ... mój zestaw jest raczej ogólnodostępny, po prostu nie nagrywam z komputera... a przegrzebuje po sieci ... jak tylko się z tym uporam na pewno zamieszczę ...
ODPOWIEDZ