Kod: Zaznacz cały
| 14 | 14 | 21 | 0 | Summertime Sadness - Lana del Rey | ZG |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
| 14 | 14 | 21 | 0 | Summertime Sadness - Lana del Rey | ZG |
Nie ogarrniam, Oezus Oaria.słoik pisze:Oezu, Oario, Oeszek!
MŸŸŸslovitz.Gary pisze:powinno się pisać Myyyslovitz jak Kombii
Florka na 26 była.FOXD pisze:W zasadzie jeszcze Florka została, poza PAHDaniel84 pisze:To może Artyści i Lana out? Albo Artyści i Skubas? <nadzieja>
| 13 | 12 | 17 | -1 | Linoskoczek - Skubas | PL |
ten skubas to też już chyba zbyt dlugo....JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
Posłuchaj sobie trochę Snowmana to się przyzwyczaisz.atram842 pisze:Nie mogę przyzwyczaić się do nowego wokalisty Myslo. Zawsze zastanawiam się kto to śpiewa i nie wiem dlaczego, ale mam skojarzenia z Marcinem Rozynkiem
A to Ci dopiero, że ją przeoczyłemkajman pisze:Florka na 26 była.FOXD pisze:W zasadzie jeszcze Florka została, poza PAHDaniel84 pisze:To może Artyści i Lana out? Albo Artyści i Skubas? <nadzieja>
Ten nieznaczny spadek dość pozytywny dla mnieJaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
Are you human or are you dancer?Brian pisze:... jak tylko wyzdrowieję, to urządzam spontaniczną Noc Humanów.
dla mnie z kolei brzmi łudząco podobnie do Rojka, niestety. Miałem nadzieję, że trochę zmienią styl, jednak muszą dalej tworzyć badziewia. Chyba tylko Peggy Brown im się kiedykolwiek udała...atram842 pisze:Nie mogę przyzwyczaić się do nowego wokalisty Myslo. Zawsze zastanawiam się kto to śpiewa i nie wiem dlaczego, ale mam skojarzenia z Marcinem Rozynkiem
Jakie atrakcje przewidujesz? Czytanie poezji?Brian pisze:Noc Biologów... jak tylko wyzdrowieję, to urządzam spontaniczną Noc Humanów.
mam takie same odczucia ... i z peggy też się zgadzamTomaszBr pisze:dla mnie z kolei brzmi łudząco podobnie do Rojka, niestety. Miałem nadzieję, że trochę zmienią styl, jednak muszą dalej tworzyć badziewia. Chyba tylko Peggy Brown im się kiedykolwiek udała...atram842 pisze:Nie mogę przyzwyczaić się do nowego wokalisty Myslo. Zawsze zastanawiam się kto to śpiewa i nie wiem dlaczego, ale mam skojarzenia z Marcinem Rozynkiem
No właśnie, nie bądź taki Anna Dymna.Emilia pisze:Jakie atrakcje przewidujesz? Czytanie poezji?Brian pisze:Noc Biologów... jak tylko wyzdrowieję, to urządzam spontaniczną Noc Humanów.
No mogliby grać w stylu country and western lub też założyć orkiestrę pogrzebową albo coś może w stylu Bollywood?TomaszBr pisze:Miałem nadzieję, że trochę zmienią styl, jednak muszą dalej tworzyć badziewia.
| 12 | 13 | 25 | +1 | Redbud Tree - Mark Knopfler | ZG |
Prędzej spodziewałbym się takich atrakcji po Muse.konwicki1980 pisze:No mogliby grać w stylu country and western lub też założyć orkiestrę pogrzebową albo coś może w stylu Bollywood?
If you ever get close to a human, and human behaviour, be ready to get confused.słoik pisze:Are you human or are you dancer?
Na razie mamy czysty spontan i decyzję podjętą parę minut temu, czekam na sugestie.Emilia pisze:Jakie atrakcje przewidujesz? Czytanie poezji?
Myslovitz się bała pogrzebów.konwicki1980 pisze:założyć orkiestrę pogrzebową...
Dla mnie brzmi jak Marcin rozynek w połączeniu z zespołem PectusVILKI pisze:mam takie same odczucia ... i z peggy też się zgadzamTomaszBr pisze:dla mnie z kolei brzmi łudząco podobnie do Rojka, niestety. Miałem nadzieję, że trochę zmienią styl, jednak muszą dalej tworzyć badziewia. Chyba tylko Peggy Brown im się kiedykolwiek udała...atram842 pisze:Nie mogę przyzwyczaić się do nowego wokalisty Myslo. Zawsze zastanawiam się kto to śpiewa i nie wiem dlaczego, ale mam skojarzenia z Marcinem Rozynkiem
też o tym pomyślałem <3 <3 <3Brian pisze:If you ever get close to a human, and human behaviour, be ready to get confused.
fani też są niezadowoleni, bo to przecież nie Rojek... sorry, ale jednak Myslovitz bez Rojka to jakoś tak się nie trzyma ładu i składu, mimo mojej niechęci do niego.konwicki1980 pisze:A tak grają na złość fanom to, co do tej pory.
And I'm not sorry, it's human nature.Brian pisze:If you ever get close to a human, and human behaviour, be ready to get confused.:
To ja proponuję dziadowskie obrzędy, a atrakcja wieczoru - taniec z chochołem.Brian pisze:Na razie mamy czysty spontan i decyzję podjętą parę minut temu, czekam na sugestie.