"Arnold Layne" w wykonaniu Gilmoura i Bowiego dobre (no bo jak można by było spieprzyć tak świetny utwór?), ale chwilami denerwuje mnie wokal, myślę, że wersja studyjna nagrana przez obu panów o wiele lepiej by brzmiała niż live. Szkoda, że już powoli spada.
"Bombonierka" całkiem nieźle, a Stankiewicz, hm, głos mnie hipnotyzuje, ale ogólnie słabo.
Beirut tak dosyć.
13 (+4). "Alinka" nie awansuje tak wyraźnie, jak się spodziewałem, ale i tak szanse na Top 10 ma spore, a tak wysoko to Pogodno chyba jeszcze nie było .
GregF pisze:13 (+4). "Alinka" nie awansuje tak wyraźnie, jak się spodziewałem, ale i tak szanse na Top 10 ma spore, a tak wysoko to Pogodno chyba jeszcze nie było .
Fakt! Orkiestra była 4 razy na 14, więc to najlepszy wynik.
drwycior pisze:Kto mi powie kto to jest ta baba "Alinka" co spiewa w utworze Alinka,moze jakas fanka Pogodno co wygrala goscinny wystep w nagraniu plyty?
o ile dobrze kojarzę to do pogodno jakaś pani śpiewająca doszła na stałe... ale to już wcześniej było.
drwycior pisze:Kto mi powie kto to jest ta baba "Alinka" co spiewa w utworze Alinka,moze jakas fanka Pogodno co wygrala goscinny wystep w nagraniu plyty?
o ile dobrze kojarzę to do pogodno jakaś pani śpiewająca doszła na stałe... ale to już wcześniej było.
12 (-2). A niech to szlag trafi - z Top 10 wyleciały akurat 2 piosenki, które lubię najbardziej, w tym niestety "Filozofia dramatu" Trebuni Tutków i Voo Voo .
saferłel pisze:Alinka, przyjemny singiel z nudnej płyty.
Kupujesz dla siebie nudne płyty? Zadziwiajace :-/
Panie Marku - uciekamy
idac Twoim tropem Zbyszu, pewnie nigdy nie posluchalbym EP-ki Much, bo nie ma jej w sprzedazy i moze nigdy nie bedzie, a skoro moge ja sciagnac z neta i cieszyc sie ta muzyka to robie to
Campari pisze:
idac Twoim tropem Zbyszu, pewnie nigdy nie posluchalbym EP-ki Much, bo nie ma jej w sprzedazy i moze nigdy nie bedzie, a skoro moge ja sciagnac z neta i cieszyc sie ta muzyka to robie to
Chyba z Last.Fm można legalnie ściągnąć wszystkie piosenki z tej EPki