Z typowanej przeze mnie jedenastki odpadła tylko jedna propozycja.
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
romec pisze: Już zagłosowane - równo się te głosy rozłożyły 14 : 16
ADDY pisze:15 - 16
Co Wy się nagle tacy szybcy zrobiliścieuzi pisze:16 dla oranje (z czego 6 było w mojej 19), 15 dla żubrowych (8 z mojej 19).
Napalm Death z płyty Scum?mara pisze:w przyszłym roku się poprawię że Wam szczęka opadnie
Proponuję sobie zapisaćmara pisze:( chyba że zdążę zapomnieć co to miało być)
nie ale ma to związek ze słowem death i nie chodzi o gatunekjollyroger72 pisze:Napalm Death z płyty Scum?mara pisze:w przyszłym roku się poprawię że Wam szczęka opadnie
A mnie dziwi, bo obydwa utwory muzycznie były bardzo interesujące.mara pisze:haha no i nirvana i ironi zostali pokonani przez mnej znanychA poważnie nie dziwi mnie że moje poleciały, kierowałam się raczej pokazaniem ciekawostki w przyszłym roku się poprawię że Wam szczęka opadnie ( chyba że zdążę zapomnieć co to miało być)
ale nie schlebiające gustowi masowemu odbiorcykajman pisze:A mnie dziwi, bo obydwa utwory muzycznie były bardzo interesujące.mara pisze:haha no i nirvana i ironi zostali pokonani przez mnej znanychA poważnie nie dziwi mnie że moje poleciały, kierowałam się raczej pokazaniem ciekawostki w przyszłym roku się poprawię że Wam szczęka opadnie ( chyba że zdążę zapomnieć co to miało być)
Chyba nie tylko mi. Maideni zdobyli cztery punkty, to nawet przy założeniu, że u mnie były 9 lub 10 (bo 3 być nie mogły), to gdzieś jeszcze punkty zdobyły.mara pisze:ale nie schlebiające gustowi masowemu odbiorcyfajnie że chociaż Tobie się podobały.
Śrubujesz rekord. Swoją drogą strasznie słabo wypadają ci zieloni. Chyba jeszcze u nikogo, kto podawał pokolorowane wyniki nawet nie zremisowali.kamil_snk pisze:8:21
przecież u Kamila wygrali zieloni...kajman pisze:Śrubujesz rekord. Swoją drogą strasznie słabo wypadają ci zieloni. Chyba jeszcze u nikogo, kto podawał pokolorowane wyniki nawet nie zremisowali.kamil_snk pisze:8:21