Właśnie się zorientowałem, że mi Sigurów na Topie brakuje.Neo01 pisze:I wanna hear your scream, o takkkk
XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XIX Top Wszech Czasów
Top solówek spośród pierwszej setki :
1. Child in Time.
2. Stairway to heaven.
3. All along the watchtower.
Kto się nie zgadza ?
1. Child in Time.
2. Stairway to heaven.
Kto się nie zgadza ?

dla mnie tak. i jest to moje zdanie, którego będę się trzymał. musiałby nastać kolejny rok 2009, żeby Again wkroczyło na 1 miejsce podium.Gary pisze:tak, oczywiście. Again jest od 2005 roku (z wyłączeniem 2009, który się nie liczy) w top 10 przez NIEPOROZUMIENIE. Dobre sobie
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Słoiku, nie dziwię się że Emiliowa Siostra ma wobec Ciebie takie zamiary. To był jeden z moich dłuższych śmiechów tego i poprzedniego rocku. A tam, łorewa, może będę liczył po Majowemu...słoik pisze:Jej, jaki długi ten top, zdążyłem się upić, wytrzeźwieć, nabawić kaca...Myślę, że te wrzaski z "Child in time" nie pomogą mi na ból głowy.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Nie muszę. Talia osy i takie tam.jollyroger72 pisze:Czyżbyś dbała o figurę?Emilia pisze:Ciesz się, że miałeś ten obiad i kolację. Ja siedzę o głodzie.DarkenHue pisze:No to teraz na jakieś 17 minut mogę zająć się zmywaniem po obiedzie i kolacji

Nie mam czasu na jedzenie.
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 9:27 pm przez Emilia, łącznie zmieniany 2 razy.
Całe 3 miejsca dla Pink Floyd i Gilmouramarcinszu pisze:Top solówek spośród pierwszej setki :
1. Child in Time.
2. Stairway to heaven.
Kto się nie zgadza ?

A gdzie Gotye?marcinszu pisze:Top solówek spośród pierwszej setki :
1. Child in Time.
2. Stairway to heaven.
Kto się nie zgadza ?
Hahaha, ja 79krysiron pisze:Ale ja młody jestemArchie pisze:W moim pokoleniu to samo miało się ochotę robić przy Nirvaniekrysiron pisze:Kiedyś w liceum miałem tak smutny, że puszczałem Child in time w wersji koncertowej i chciałem otqworzyć okno i wrzeszczeć razem z Gilianem, wywrzeszczeć cały żal dla świata. to były czasyNie z lat 60-tych, tylko 85 rocznik

- Emilia
Jak my wszyscy, niestety.słoik pisze:Nowe jak nowe, trochę już się podstarzało.oxyros pisze:Niespotykane na TOPie tak wysokie miejsce dosc nowego nagrania, a jednak...

no cóż, życiesłoik pisze:Jej, jaki długi ten top, zdążyłem się upić (w zachwycie nad pięknem umysłu i urodą siostry Emilii) , wytrzeźwieć (i ślub), nabawić kaca...(i poprawiny) Myślę, że te wrzaski z "Child (right on) in time" nie pomogą mi na ból głowy.

Pokolenie grundgu i martensówArchie pisze: Hahaha, ja 79Słuchało się za młodu Nirvany i Metalliki, potem Radiohead, U2. Child in Time usłyszałem pierwszy raz już jako osoba dorosła. Pozostawiło mnie obojętnym i ten stan trwa do dziś

Podoba mi się ta bezkompromisowość 

Archive spokojnie mogłoby Straitsów na podium zastąpić. Świetny utwór.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
A Ty nie jesteś za bardzo na głodzie czasem?Emilia pisze:Dobre skojarzenia nie są złe.

- zielonakoniczynka
ja też to pokoleniekrysiron pisze:Pokolenie grundgu i martensówArchie pisze: Hahaha, ja 79Słuchało się za młodu Nirvany i Metalliki, potem Radiohead, U2. Child in Time usłyszałem pierwszy raz już jako osoba dorosła. Pozostawiło mnie obojętnym i ten stan trwa do dziś

Podoba mi się ta bezkompromisowośćkrysiron pisze:Całe 3 miejsca dla Pink Floyd i Gilmouramarcinszu pisze:Top solówek spośród pierwszej setki :
1. Child in Time.
2. Stairway to heaven.
Kto się nie zgadza ?

- DarkenHue
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Trochę się jak dzieciak tu czuje 

Co do tego mogę się zgodzić, w innej konfiguracji raczej niekajman pisze:Archive spokojnie mogłoby Straitsów na podium zastąpić. Świetny utwór.

Ja się całkowicie nie zgadzam. Nie mam tego w głowie ułożonego dokładnie, ale solówki The Eagels, Dire Straits, Page'a i Slash'a bardziej do mnie trafiają.marcinszu pisze:Top solówek spośród pierwszej setki :
1. Child in Time.
2. Stairway to heaven.
Kto się nie zgadza ?
Tak, ale kiedy patrze z jakich lat pochodzi pierwsza trojka... to przepasc w czasiesłoik pisze:Nowe jak nowe, trochę już się podstarzało.oxyros pisze:Niespotykane na TOPie tak wysokie miejsce dosc nowego nagrania, a jednak...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
Idź już lub jeszcze spaćkajman pisze:Archive spokojnie mogłoby Straitsów na podium zastąpić. Świetny utwór.

Gotye może być na miejscu 4.słoik pisze:A gdzie Gotye?marcinszu pisze:Top solówek spośród pierwszej setki :
1. Child in Time.
2. Stairway to heaven.
Kto się nie zgadza ?

- Emilia
Nawet sobie nie wyobrażasz.Neo01 pisze:A Ty nie jesteś za bardzo na głodzie czasem?Emilia pisze:Dobre skojarzenia nie są złe.

Udało mi się dwa razy wyrwać i coś potem przed kompem przekąsić. Ale przy natępnym topie to wszyscy będą mieli zaczynać od wykonawcy, to mniej czasu będę liczył.Aro pisze:niesamowite..kajman jadłeś coś już w nowym roku, czy ciągle liczysz i nie masz czasu ?kajman pisze:Top 1 godziny ...
Top 11 godziny![]()
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Kajmanie, jaki komplement.kajman pisze:Archive spokojnie mogłoby Straitsów na podium zastąpić. Świetny utwór.
Przy okazji dziękuję za podsumowania poszczególnych godzin.