XIX Top Wszech Czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
-
Re: XIX Top Wszech Czasów
Dni których nie znamy traci 18 miejsc. Zaczynał od 56 czyli blisko jest.
- DarkenHue
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Prawdziwe ciary dopiero są teraz, z tą piosenką zawsze pozytywne wspomnienia.
Spadek Pana Marka Grechuty
.

"What a wonderful world" i "Dni, których nie znamy" - zdecydowanie teksty jak prosię w deszcz.
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 3:43 pm przez słoik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wieża radości wieża samotności trzyma się nieźle, with or without you, the unforgiven, dziewczyna o perłowych włosach, gdzie jest Hey Jude?
Cóż, miałem dylemat jak w przypadku wielu innych utworów, które eliminowałem. z QUEEN pozostawiłem tylko The Show i Bohemian.misiek230688 pisze:Fakt Innuendo lepszekajman pisze:No jak na późnych Queenów to dobry utwór, ale do Innuendo nie ma szans (do większości tych sprzed '80 także).
Ostatnio zmieniony wt sty 01, 2013 3:42 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
tych na które cze ka my do zoMartyr pisze:... uła uła!!! Do spotkania się, anowiko

Pierwszy Grechuta. Mam nadzieje, ze nie ostatni...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
To ma być niby lepsze niż Queen
- Carlit
- Listy Przebojów Trójki słucham od: marzec 1983
- Kontakt:
Paradoksalnie wolałbym słyszeć na TOPie Rihanne niż te Adele. Oczywiście. Tylko teoretyzując, bo to jednak jest zupełnie inny poziom i żadnej z tych gwiazdeczek nie powinno być TOP 100.kajman pisze:Ale tamtych pań w tym topie na szczęście nie uświadczysz. A Rihannie akurat zdarzały się całkiem przyzwoite kawałki.Vinyl84 pisze:Adele. Nie wiem czego od Niej chcecie. Super jest. Lepsza od Rihanny i innych plastikowych lal mieniących się "gwiazdami" współczesnej muzyki.
O, Grechuta koweruje Przyjaciół Trójki. Ładne, ale gdzie tam do oryginału.
Ale ja miałem na myśli Kultową 500, czy jakoś podobnie.Guzi pisze:W Eska Rock masz listę danego roku.
- mara
Grechuta lepszy niż Goty i Adele -świat jeszcze nie upadł.
Dni na miejscu 52 czyli Korowód pewno poza top 100
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
słoik pisze:"What a wonderful world" i "Dni, których nie znamy" - zdecydowanie teksty jak prosię w deszcz.

Upadł. Bo nie ma "Korowód" niżej od nich. W niebycie.mara pisze:Grechuta lepszy niż Goty i Adele -świat jeszcze nie upadł.
Właśnie tez się obawiam, że "Korowodu" i "Bema pamięci" nie będziekrzychu78 pisze:Dni na miejscu 52 czyli Korowód pewno poza top 100

- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Biedny John Deacon, nikt go nie lubikrysiron pisze:A Brian May i Roger Taylor to już nie cudowni?zielonakoniczynka pisze:![]()
o kilkadziesiąt miejsc za nisko. Cudowny, cudowny Freddie.

-
Korowód mógłby rekord pobić gdyby był, lepszy od 70 to byłby sukces. a Co z Whisky?
Grechuta miewał lepsze utwory, ale i tak bardzo fajnie brzmi.
Słuszna uwaga, lubimy, lubimy:)albarn pisze:Biedny John Deacon, nikt go nie lubikrysiron pisze:A Brian May i Roger Taylor to już nie cudowni?zielonakoniczynka pisze:![]()
o kilkadziesiąt miejsc za nisko. Cudowny, cudowny Freddie.
-
jeśli ktoś chce zobaczyć teledyski do utworów z top 100 19.TWC to może wejść na mój kanał youtube, playlista właśnie powstaje, koniec po 21.
Weź nie strasz, ja tu liczę na jakieś skoki...słoik pisze:Upadł. Bo nie ma "Korowód" niżej od nich. W niebycie.mara pisze:Grechuta lepszy niż Goty i Adele -świat jeszcze nie upadł.
dziękuje nie pijęjedrzej2012 pisze: a Co z Whisky?

- mara
skoro w niebycie to razem z nirvaną.słoik pisze:Upadł. Bo nie ma "Korowód" niżej od nich. W niebycie.mara pisze:Grechuta lepszy niż Goty i Adele -świat jeszcze nie upadł.
a to nawet tego nie znam. nie słucham ER. jedynie raz na jakiś czas podczas jazdy samochodem, tak jak wczoraj.Brian pisze:O, Grechuta koweruje Przyjaciół Trójki. Ładne, ale gdzie tam do oryginału.Ale ja miałem na myśli Kultową 500, czy jakoś podobnie.Guzi pisze:W Eska Rock masz listę danego roku.