Video Games i Summertime Sadness?jedrzej2012 pisze:Purpli najlepiej zapamiętać po dwóch Ianach.
Ależ to brzmi!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Video Games i Summertime Sadness?jedrzej2012 pisze:Purpli najlepiej zapamiętać po dwóch Ianach.
Zdecydowanie DP mogli być wyżej z PS.mara pisze:ale później...Vinyl84 pisze:Ktoś chciał purpli?![]()
A moje miejsce 2mara pisze:no i moje perfekcyjne miejsce pierwsze...
W raju 72 mają byćsłoik pisze:Dla Dra Albarna pewnie nie, skoro pisze o kolejnej.Emilia pisze:To dopiero w raju, według niektórych.albarn pisze:Kurczę, po tej zapowiedzi już miałem nadzieję na kolejną Dziewicę![]()
Nie wiem czy znam obie.Gary pisze:obie wersje Naiwnych?kajman pisze:Niestety to jeden z najsłabszych Dżemów ever. Gorzej kojarzą mi się tylko Naiwne.
Podium idealneDarkenHue pisze:IdentycznieGary pisze:1. Master of Puppets - Metallica
2. Perfect Strangers - Deep Purple
3. Nights in White Satin - The Moody Blues
4. Don't Cry - Guns N' Roses
5. Długość dźwięku samotności - Myslovitz
6. Streets of Philadelphia - Bruce Springsteen
7. No Woman, No Cry - Bob Marley & The Wailers
8. Angie - The Rolling Stones
9. Wehikuł czasu - To byłby cud - Dżem
10. Knockin' on heaven's door - Bob Dylan
11. Somebody That I Used to Know - Gotye & Kimbra
I końcówka wyciszonaDarkenHue pisze:Jedynie co mnie zasmuciło to to, że zostało przycięte te intro hammondowe Lorda, to byłby prawdziwy dla niego hołd.
oryginał jest reggujący, a druga wersja bardziej w stylu "Whisky".kajman pisze:Nie wiem czy znam obie.Gary pisze:obie wersje Naiwnych?kajman pisze:Niestety to jeden z najsłabszych Dżemów ever. Gorzej kojarzą mi się tylko Naiwne.